AED elektroden bestellen voor AED apparaat

Op steeds meer plekken in Nederland zijn AEDs te vinden. Dat zijn apparaten waarmee iemand gered kan worden die een hartstilstand krijgt. De AED geeft degene die eerste hulp verleent instructies, en met behulp van elektroshocks wordt het hart weer op gang geholpen. Er zijn al talloze mensen die met behulp van een AED zijn blijven leven na een hartstilstand. Diverse organisaties zetten zich in voor de verspreiding van deze apparaten, waar ik alleen maar achter kan staan als arts. Het is wel belangrijk dat deze apparaten het ook goed doen. Daarom ben ik blij dat er online onderdelen voor AEDs beschikbaar zijn. De belangrijkste onderdelen van een AED zijn de AED elektroden. Als deze niet werken heb je niets aan een AED. Als arts en ervaren gebruiker van de AED controleer ik onze apparaten in het ziekenhuis vaak. Als de AED elektroden mankementen vertonen vervang ik ze. Dat doe ik door de AED elektroden te bestellen via aed-webshop.nl. In de praktijk komt het er weinig voor dat de AED elektroden het niet meer doen, maar ik vind het wel prettig altijd een voorraad AED elektroden te hebben, zodat we elk moment een apparaat kunnen repareren. Ik kan particulieren die verantwoordelijk zijn voor een AED apparaat alleen maar aanraden tijdig hun apparaten te controleren en eventueel een bestelling te doen om nieuwe AED elektroden op voorraad te hebben. Je wilt niet in de situatie terecht komen dat je AED het niet meer doet op het moment dat dat echt nodig is. 

AED elektroden en andere AED accessoires

Via aed-webshop.nl kun je niet alleen AED elektroden kopen, maar ook gehele apparaten en accessoires. Sommige medici moeten een AED mee kunnen nemen, bijvoorbeeld op evenementen of in de ambulance. Dan wil je een geschikte draagtas hebben om de AED in mee te nemen. De webshop voorziet een arts in alles wat hij of zij nodig heeft voor een werkende AED. Zo kun je hier ook terecht voor: 

  • Batterijen
  • Kasten
  • Wandhouders
  • Tassen
  • Onderhoud

Dat laatste is in mijn ogen heel belangrijk. De meeste mensen denken dat een AED alles is wat ze nodig hebben, maar als de AED het niet meer doet heb je een probleem. Daarom ben ik blij dat er een bedrijf is dat onderhoud van de AED aanbiedt. Als je zelf niet weet hoe je AED elektroden moet aanbrengen of vervangen is dat niet langer een excuus. Je kunt gewoon een medewerker van de webshop benaderen en je AED laten controleren. 

Meer levens redden met EHBO

Naast een AED en weten hoe je deze bedient, is het in mijn ogen ook belangrijk dat meer mensen een EHBO-cursus volgen. Gelukkig is het bedienen van een AED ook te doen door mensen die geen EHBO kennen, en wordt de bediening van de AED tegenwoordig ook behandeld tijdens een EHBO-cursus. Dat draagt er denk ik zeker aan bij dat ook niet-medici mensenlevens kunnen redden. Omdat Nederlanders steeds ouder worden en minder snel ziek worden, is het hart vaak het eerste orgaan dat gaat haperen. Een hartstilstand kan dodelijk zijn, maar kan ook verholpen worden door het tijdig toepassen van een werkende AED met de juiste AED elektroden. Kies daarom voor een betrouwbare partner voor AED-onderdelen en onderhoud, en kies voor AED Webshop als u een dergelijk apparaat wilt aanschaffen. We kunnen er niet genoeg in Nederland hebben hangen, dus ik zou alle artsen, bedrijven en winkeliers willen aanraden er zeker een op te hangen in de buurt.

Reageren is niet mogelijk