Alternatieve geneeswijze in Dordrecht bij Beautyhealing de Biesbosch

Welkom op beautyhealingdebiesbosch.nl waar je terecht kunt voor verschillende alternatieve therapie├źn. Leven in deze moderne tijden is niet altijd even makkelijk. We merken dat aan onze cli├źnten en het soort klachten waar we in onze praktijk mee te maken krijgen. Doordat we in snelle, en vaak zelfs gejaagde tijden leven, is het soms moeilijk om nog rust te vinden. We worden blootgesteld aan een veelheid aan prikkels die we eigenlijk niet meer kunnen verwerken. Alternatieve geneeswijze in Dordrecht kan een mooie manier zijn om aan je klachten te werken. We werken met alternatieve geneeswijze in Dordrecht die helemaal worden toegespitst op jouw specifieke klachten. Alternatieve geneeswijze in Dordrecht is er namelijk op gericht naar het individu te kijken. De therapie is dus in alle gevallen persoonlijk. Steeds meer mensen zijn op zoek naar de juiste alternatieve geneeswijze in Dordrecht omdat ze door het gebaande pad te bewandelen vaak niet van hun klachten afkwamen. De medische wetenschap is heel erg oplossingsgericht maar kijkt niet op een holistische manier naar de mens. Dat wil zeggen er wordt niet naar de mens als geheel gekeken en dat kan soms wel verstandig zijn. Beautyhealing de Biesbosch biedt alternatieve geneeswijze in Dordrecht zoals:

  • voetreflex therapie
  • Sensi therapie
  • Reiki

Alternatieve geneeswijze in Dordrecht; meer kunnen ontspannen in je leven

Het belangrijkste punt waar we met alternatieve geneeswijze in Dordrecht iets in kunnen betekenen is toch wel het probleem van stress. De meeste fysieke klachten worden veroorzaakt door stress. Het lichaam is een razend complex geheel van stofjes en hormonen. Op het moment dat die niet meer in balans zijn, dan kan het gebeuren dat je klachten gaat ervaren. Klachten kunnen zich manifesteren in het lichaam in de vorm van pijn. Veel mensen die bij ons aankloppen voor alternatieve geneeswijze in Dordrecht klagen over pijn in de rug of op andere plekken in het lichaam. Er wordt ook naar alternatieve geneeswijze in Dordrecht uitgereikt op het moment dat men niet meer goed in slaap kan komen. Slaapproblemen ontstaan in veel gevallen doordat men de prikkels van overdag niet goed verwerkt. Men neemt de telefoon mee naar de slaapkamer en gaat dan nog vlak voor het slapen even kijken wat er nog allemaal speelt. Er zijn natuurlijk allerlei dingen die je kunt doen om er voor te zorgen dat je beter slaapt, maar als de problemen diep geworteld zijn dan zul je er voor moeten zorgen dat je kiest voor alternatieve geneeswijze in Dordrecht die de problemen bij de kern aanpakken.

De stap naar een gelukkiger leven zetten

Waar het op neerkomt is simpel; we willen ons goed voelen. We willen heel erg graag gewoon kunnen ontspannen en kunnen genieten van een prettig leven. Dat doen we door goed voor onszelf te zorgen en op de juiste momenten pas op de plaats te maken. Er zijn verschillende manieren om aan jezelf te werken en aan je gezondheid maar daarbij moet je je ervan bewust zijn dat het belang van ontspanning niet mag worden onderschat. Kies voor de juiste therapie als je merkt dat het je snel te veel wordt. Ben je bewust van stress en trek aan de bel als het nodig is. Kies voor een therapie die past bij jou als mens en waardoor je helemaal kunt ontspannen. Het leven is soms spannend en enerverend en voor je het weet loop je jezelf voorbij. Dat kun je tegengaan door simpelweg te kiezen voor jezelf. Wil je meer weten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben? Neem gerust contact met ons op. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk