Bedrijf voor hoogwerker verhuur gezocht

Mijn opa had vroeger een handelsbedrijf en een pakhuis waarin hij de spullen opsloeg. Na de dood van mijn opa besloten mijn vader en moeder om het pakhuis te kopen. Veel van mijn ooms hadden in het pakhuis gewerkt en het voelde onderdeel van onze familie. Voor mijn vader was het erg belangrijk om het pakhuis in de familie te houden en hij kon een deal maken om het te kopen. Het pakhuis heeft een geweldige uitstraling en is grotendeels van hout gemaakt. Het is tegenwoordig een monument en omdat het veel hout heeft kost het ook veel onderhoud. Het pakhuis was nog in goede staat toen mijn opa het nog gebruikte, maar het had veel achterstallig onderhoud toen hij overleed. Na de koop begonnen mijn ouders met de reparaties, maar helaas was er niet veel budget. Alleen de onderdelen die echt moesten worden aangepakt konden worden hersteld. Door de jaren heen werd het pakhuis door mijn ouders gebruikt als opslag en werden ruimtes verhuurd. Maar een grote opknapbeurt kwam maar niet van de grond. Vorig jaar kwam het onderwerp weer eens ter sprake, want mijn ouders zagen meer potentie in het pakhuis. Er was wel wat geld apart gezet voor onderhoud, maar niet genoeg om alles uit te laten besteden. Gelukkig sprak ik een aantal van mijn vrienden hierover die in de bouw werken. Zij wilden wel helpen om op deze manier geld te besparen. In de zomervakantie konden ze helpen met de reparaties, maar hadden beide maar 1 week waarin ze allebei konden helpen. Omdat het pakhuis erg hoog is en we niet veel tijd hadden, besloten we om een bedrijf te zoeken dat aan hoogwerker verhuur doet. Een steiger zou een goedkopere oplossing zijn, maar het afbreken en opzetten van een steiger kost erg veel tijd en we hadden maar 1 week. Een hoogwerker leek ons een goede optie, omdat we hiermee snel en gemakkelijk bij lastig bereikbare plekken konden komen. Kijkt u ook eens op kraanverhuurwoerden.nl.

Voor hoogwerker verhuur kwamen we uit bij Kraanverhuur Woerden

Zelf ben ik niet zo heel erg handig en ik heb ook geen ervaring met het huren van grote machines. Er zijn diverse bedrijven die aan hoogwerker verhuur doen, maar welk bedrijf kies je? Gelukkig kregen we een tip van een van mijn vrienden en zo kwamen we voor hoogwerker verhuur uit bij Kraanverhuur Woerden.  Mijn vriend heeft ervaring met het bedienen van een hoogwerker, hier hoefden we ons dus geen zorgen over te maken. Met de hoogwerker konden we in een week snel veel werk oppakken. We konden de dakgoten extra goed schoonmaken, want die zitten altijd vol met bladeren. Zwakke en rotte plekken in het hout konden vervangen worden. We konden het hout schuren en alles tweemaal schilderen. Aan het einde van de week hadden we al het werk dat we wilden doen afgerond en zag het pakhuis er weer prachtig uit. Het was erg veel werk en gelukkig konden mijn vrienden helpen om het allemaal af te krijgen. Zonder hoogwerker was het ons niet gelukt binnen een week. Mijn ouders waren erg blij met het werk en wij waren erg trots op de resultaten.

Voor hoogwerker verhuur kan ik Kraanverhuur Woerden aanraden om de volgende redenen:

  • Ze hebben een goede prijs
  • Vriendelijk personeel
  • Keuze uit verschillende uitvoeringen
  • Erg behulpzaam

We kozen ook voor dit bedrijf voor hoogwerker verhuur, omdat we meteen goed en vriendelijk werden geholpen en een goede prijs kregen. Voor hoogwerker verhuur heeft het bedrijf veel verschillende opties, maar een kleine hoogwerker was voor ons voldoen. Dit bedrijf doet trouwens niet alleen aan hoogwerker verhuur, maar ze hebben ook kranen. Al met al waren we erg tevreden met dit bedrijf.

Reageren is niet mogelijk