Ben je op zoek naar een producent in wild? Dan ben je hier goed!

Ben je op zoek naar een producent in wild? Zoek niet verder, je bent aan het juiste adres hier.

Het eten van wild vlees is erg gezond. Dit zorgt er dan ook voor dat er een grote vraag is naar wild vlees. Wanneer je als bedrijf ook gebruik maakt van wild vlees is het van groot belang om een goede producten in wild te vinden. Wanneer je bijvoorbeeld een eigen slagerij hebt, een cateringbedrijf of wild vlees verhandelt in de retail is het handig om een goede producent in wild te hebben. Cuno Moormann is hier een goed voorbeeld van. Ben je benieuwd naar de voordelen van werken met Cuno Moormann? Je leest het hier.

Ben je op zoek naar een producent in wild? Dan ben je hier goed!

Voordelen van Cuno Moormann als producent in wild

Cuno Moormann is een producent in wild die samenwerkt met partijen voor export van producten, foodservice, groothandels en retail. Op het gebied van wild is Cuno Moormann vooral actief als leverancier en producent in wild voor slagers en groothandelaren. Wanneer je met Cuno Moormann samenwerkt geniet je van de volgende voordelen:

  • Een uitgebreid assortiment aan wildvlees
  • Hoogwaardige producten gemaakt van het beste wildvlees
  • Verschillende mogelijkheden op het gebied van verpakkingen
  • Ondersteuning op het gebied van kennis mogelijk

Wanneer je voor Cuno Moormann kiest als producent in wild heb je de keuze uit een groot assortiment aan wild. Zo kan je kiezen uit zowel klein wild, grof wild en exotisch wild. Op het gebied van klein wild heb je keuze uit haas, fazant, wilde eend, houtduif, patrijs en wild konijn. Op het gebied van grof wild heb je keuze uit hert, ree, wildzwijn en moeflon. Ook voor exotisch wild kan je bij Cuno Moormann terecht. Op het gebied van exotisch wild heb je keuze uit kangoeroe, struisvogel, krokodil en zebra. De kwaliteit van het wildvlees is van uitstekende kwaliteit. Wanneer het vlees wordt bereid proef je dit ook daadwerkelijk terug. Dit is een groot voordeel van Cuno Moormann als leverancier en producent in wild. Naast het geruime aanbod aan wildvlees zijn de verschillende mogelijkheden voor verpakkingen een ander groot voordeel van Cuno Moormann. Als je voor Cuno Moormann als leverancier en producent in wild kiest heb je keuze uit verschillende verpakkingsmogelijkheden en is er in goed overleg altijd een goede optie voor jou bedrijf. Bovendien is er ondersteuning op het gebied van kennis over het vlees mogelijk zodat jij als vleesverwerker precies weet met wat voor vlees je te maken hebt.

Geschiedenis van Cuno Moormann

Cuno Moormann is een echt familiebedrijf dat in 1959 is begonnen als poeliersbedrijf voor wild en gevogelte. De dieren werden destijds met de hand geslacht en op vakkundige wijze verwerkt tot producten. In eerste instantie werden de producten aan particulieren verkocht maar na verloop van tijd kwamen hier horecaondernemingen en instellingen bij. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich steeds verder uitgebreid en is er sinds 1990 een volgende generatie aan het hoofd en telt het bedrijf op moment ruim vijftig medewerkers. Ben jij nog op zoek naar een producent in wild en lijkt het je wat om met ons familiebedrijf samen te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website: www.moormann.nl.

Reageren is niet mogelijk