Bent u op zoek naar productie werk?

Vorige maand liep het contract af dat ik bij mij vorige werkgever had. Ik wist dat dit moment er aan zat te komen, maar wanneer het dan eenmaal zover is, dan is dat toch altijd even zuur. Ik had het namelijk goed naar mijn zin bij mijn vorige baas en vandaar dat ik graag bij hem had willen blijven werken. Hij had mijn contract echter al drie keer verlengd en dat betekende dat hij mij een vast contract moest geven en ik zag ook wel dat zijn bedrijf dat niet toeliet. Vandaar dat ik dus weg moest gaan. Omdat er een kans was dat ik in de toekomst weer zou kunnen worden ingeschakeld, heb ik gekeken of ik ergens tijdelijk productie werk kon gaan doen. Wanneer ik ergens tijdelijk productie werk zou kunnen gaan doen, zou dat voor mij heel ideaal zijn omdat ik dan gewoon aan het werk kan zijn, wat geld kan verdienen en kan wachten totdat mijn vorige baas mij weer zal inschakelen. Ik ben daarom gaan kijken of ik bij mij in de buurt ergens goed productie werk kon vinden. Dat was niet heel eenvoudig want de meeste bedrijven waren niet via hun eigen site op zoek naar mensen. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om via een uitzendbureau productie werk te vinden. Ik heb lang moeten zoeken, maar uiteindelijk ben ik dan terecht weten te komen op de site van Timing.nl. Dit is een site waar je op hoopt wanneer je zoekt naar goed productie werk. Ik heb daarom gekeken hoe ik mij bij dit uitzendbureau kon inschrijven en ik had al snel in de gaten dat dat niet heel moeilijk was. Ik heb daarom mijn CV opgestuurd en al heel snel kreeg ik bericht dat zij waarschijnlijk heel mooi productie werk voor mij hadden gevonden. Dat was heel fijn om te horen want hoe eerder ik aan de slag zou kunnen gaan, hoe beter het voor mij zou zijn. 

Ik vond hier heel mooi productie werk

Ik vind het altijd leuk als ik uitgedaagd kan worden in mijn werk. Dat betekent voor mij vooral dat ik hard moet kunnen werken omdat ik er niet van hou om maar een beetje om te hangen. Ik ben daarom ook blij met het productie werk dat Timing.nl mij heeft aangeboden want in dit werk kan ik helemaal mijn ei kwijt. Ik ben ook zeer te spreken over het salaris dat ik ontvang en het meest belangrijk is nog wel dat ik het contact met Timing.nl altijd heel erg prettig vind. 

Ik ben blij met dit werk

Ik denk dat u inmiddels wel tussen de regels heeft door gelezen dat ik uitermate tevreden ben over mijn nieuwe baan. Dat komt omdat:

  • Ik hier heel mooi werk heb gevonden 
  • Ik met veel plezier mijn werk uitvoer
  • Ik zeer te spreken ben over het salaris dat men hier aanbiedt

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van Timing.nl. Daar kunt u zich ook inschrijven wanneer u zelf ook graag aan het werk zou willen gaan. 

Reageren is niet mogelijk