Bestel kerstpakketten vroeg in het jaar!

U wilt natuurlijk elk jaar weer uw werknemers bedanken voor het harde werk dat ze hebben verricht. U wilt hen tevens motiveren en laten zien dat u trots op hen bent. Het is in Nederland gebruikelijk om daarom kerstpakketten uit te delen. Van het kleinste winkeltje tot aan het grootste conglomeraat, kerstpakketten wilt u eigenlijk altijd kunnen uitdelen. Daarom bieden wij niet alleen het grootste aanbod aan kerstpakketten aan, maar ook de meest voordelige kerstpakketten in heel Nederland. Kijkt u maar eens op kerstpakkettenxl.nl, daar vindt u nu al het aanbod voor 2017. Wist u dat u al erg vroeg in het jaar kunt bestellen? De zomer is de tijd waarop de werkzaamheden wellicht op een lager pitje komen te staan. De helft van uw personeel is op vakantie, er zijn minder orders om te verwerken en door de hoge temperaturen staat het werktempo niet te hoog. Een goed moment om even op onze website te kijken. U zult zien dat u binnen allerlei categorieën op zoek kunt gaan naar de kerstpakketten die u dit jaar aan uw collega’s wilt schenken. Wist u dat het zelfs mogelijk is om direct te bestellen en te betalen! U hebt er vervolgens een halfjaar geen omkijken meer naar en we laten het u in november of begin december weten dat de kerstpakketten klaarstaan en uw kant opkomen. U doet ons er overigens een groot plezier mee om vroeg in het jaar te bestellen want u kunt de drukke periode, dus het einde van het jaar, voor ons behoorlijk ontlasten.

Voor ieder budget bieden we prachtige kerstpakketten aan

We hebben de diverse pakketten aldus onderverdeeld in allerlei categorieën. Denk aan onder andere:

  • Kerstpakketten in een landenthema zoals Italië, Spanje of Oosterse samenstellingen.
  • Budgetpakketten als u een klein budget hebt of voor honderden zo niet duizenden mensen een cadeautje moet kopen. Overigens zijn we van geen kleintje vervaard en zullen we ruim van te voren alle bestellingen hebben bezorgd.
  • En ook pakketten voor de hele familie, beauty en/of health pakketten en duurzame samenstellingen boordevol ecologische en biologische producten.

Zo is er hopelijk voor ieder wat wils. Elk jaar bieden we u weer een grotere keuze aan binnen ons standaardassortiment. Maar wist u dat we boven de 1.000 bestelde kerstpakketten ook aan maatwerk doen? Ontwerp uw eigen wikkels en labels, voeg persoonlijke boodschappen toe en kies zelf het type doos uit. Uiteraard bevatten onze dozen enkel producten van A-merken. U wilt immers waar voor uw geld. Al het werk op het gebied van het kerstpakket voeren we zelf uit. We ontwerpen de dozen, stellen de inhoud samen en we beschikken over een eigen inpakcentrale. Wilt u graag een kijkje nemen in onze showroom? We zien u graag eens verschijnen in Drachten.

Een keertje iets anders? Kies dan voor het Online Keuze Concept

En ook als u dit jaar eens iets anders wilt geven dan kerstpakketten kunt u op ons rekenen. Want het online keuze concept is een populair alternatief dat wij natuurlijk tevens aanbieden. U geeft uw personeel een cadeaubon ter waarde van minimaal 30 euro en maximaal 100 euro. Op de card staat een code die ze op onze site kunnen invoeren. Het is vervolgens mogelijk om er producten mee te kopen binnen een beveiligde omgeving. Iedereen kan zijn of haar eigen gewenste product kopen dus u maakt het met deze cadeaubon erg persoonlijk. Denk daarbij aan parfums, uitjes, abonnementen op magazines maar ze kunnen het bedrag ook doneren aan een goed doel. En wilt uw werknemer toch liever een pakket met lekkers? Dan kan hij ook daarvoor kiezen!

Reageren is niet mogelijk