Bij ons kunt u voor een goede prijs een instructiefilm laten maken

Bij ons kunt u voor een goede prijs een instructiefilm laten makenVandaar de dag zijn maar weinig mensen nog geïnteresseerd in het lezen van een handleiding wanneer zij een nieuw product hebben gekocht. Het gros van de mensen geeft de voorkeur aan een instructiefilmpje. Wij zijn een bedrijf waar u een instructiefilm laten maken kunt. Wij willen u daarom graag vertellen wat wij allemaal voor u kunnen doen wanneer u bij ons een instructiefilm laten maken wilt. Wij zijn van vele markten thuis en dat betekent dat wij u kunnen helpen aan een heel basic, maar zeer duidelijk filmpje, maar ook dat wij u kunnen helpen wanneer u graag een uitgebreide instructiefilm laten maken wilt. Wij hebben reeds voor heel veel bedrijven gewerkt en wij hebben altijd heel goede reacties gekregen op ons werk. Mocht u voorbeelden van ons werk willen zien, dan kunt u even naar onze site komen kijken. Hier hebben wij een aantal voorbeelden geüpload. Wanneer u al wel weet dat u bij ons een instructiefilm laten maken wilt, maar nog niet helemaal voor ogen heeft hoe u dit graag zou willen vormgeven, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. Wij beschikken over een team van deskundigen dat u goed kan voorlichten over de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Wij kunnen bijvoorbeeld een animatiefilmpje voor u maken. Dit kan heel goed werken wanneer u bijvoorbeeld een product wilt uitleggen. Deze optie wordt dan ook veel gekozen door bedrijven die met elektronische apparatuur werken. Het is namelijk makkelijker om met een animatie te werken, dan met acteurs wanneer u bijvoorbeeld de werking van een nieuwe dvd-speler wilt uitleggen. Wij zorgen er altijd voor dat de animaties helder zijn en dat het filmpje wordt voorzien van een heldere stem. Wij hebben een grote database met stemacteurs dus u kunt altijd het geluid krijgen waar u naar op zoek was. Kijk daarom even op onze site CV-productions om te zien hoe u ons kunt inschakelen.

Wilt u acteurs inhuren voor het instructiefilm laten maken?

Als u graag met mensen wilt werken in het filmpje dat u door ons wilt laten maken, dan behoort dat ook tot de mogelijkheden. Wij hebben deze manier van werken bijvoorbeeld toegepast in een filmpje dat wij voor een vliegtuigmaatschappij gingen maken. Voor de uitleg van de veiligheidsmaatregelen is het namelijk belangrijk dat er daadwerkelijk mensen te zien zijn die deze maatregelen op de juiste manier uitvoeren. Als u bij ons een dergelijke instructiefilm laten maken wilt, kunnen wij voor u de acteurs boeken die nodig zijn om het filmpje te produceren. Wij werken altijd met mensen die veel ervaring hebben waardoor uw filmpje altijd een zeer professionele en natuurlijke uitstraling krijgt. Wilt u eigen acteurs meenemen, dan is dat ook altijd mogelijk. Wij werken altijd in opdracht dus uw wens is wet. Als u andere ideeën heeft, horen wij deze ook graag van u. Wij zorgen er altijd voor dat u aan het eind van de rit het filmpje heeft dat u graag wilde. Doorgaans zorgen wij er zelfs voor dat u iets mooiers krijgt dan wat u voor mogelijk hield.

Vraag een offerte aan via onze site

Wanneer u met ons wilt samenwerken voor het instructiefilm laten maken, kunt u een offerte aanvragen via onze site. Het adres van onze site is CV-Productions.com. Hier kunt u ook voorbeelden van ons werk zien. Wij bieden u:

  • eenvoudige instructiefilmpjes
  • filmpjes met animaties
  • filmpjes met acteurs

Als u graag een opgave van onze tarieven wilt ontvangen aangaande het instructiefilm laten maken, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op onze site. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk de juiste gegevens toesturen.

Reageren is niet mogelijk