Binnen een week een spuitlicentie halen

Spuitlicentie

Bij terratrainingen.nl vindt u een keur aan verrassende trainingen. Denk aan het behalen van licenties binnen de groene sector, de voedselverwerkingsindustrie maar ook binnen het management. Hebt u een bedrijf dat werkt met gewasbestrijdingsmiddelen? Voert u dit werk voor derden uit zoals voor landbouwers? Of bent u een agrariër en wilt u zelf een spuitlicentie halen? Wat de reden dan ook mag zijn, bij ons bent u aan het juiste adres. Binnen 7 dagen kunt u een spuitlicentie uitvoeren halen en binnen 3 dagdelen de aanvullende cursus voor de bedrijfsvoering, dus voor het management van het bedrijf. Bent u verantwoordelijk voor de administratie en staat het bedrijf bijvoorbeeld op uw naam? Dan dient u in het bezit te zijn van beide licenties terwijl uw personeel allen verplicht moeten beschikken over de eerste spuitlicentie. Op onze website vindt u de prijzen per cursus overzichtelijk weergegeven. Deze prijzen zijn exclusief btw en inclusief het afsluitende examen. We geven deze trainingen regelmatig in het midden van het land. Zo beschikken we over maar liefst 12 verschillende trainingscentra in het land en kunt u de spuitlicentie halen in onder andere:

  • Hazerswoude-Rijndijk,
  • De Lier,
  • Aalsmeer,
  • Maar ook in Zwolle.

Het is immers wel zo prettig dat u dagelijks niet te ver hoeft te reizen. Kies daarom voor de data waarop het u het beste uitkomt en waarop u niet al te ver hoeft te reizen.

Op de website vindt u het programma van de cursus spuitlicentie

Met meer dan 6000 deelnemers in 2016 die allen slaagden voor de verscheidene cursussen die ze hebben gevolgd mogen we wel stellen dat we een erg succesvolle business runnen. We maken enkel gebruik van trainers met erg veel praktijkervaring. Op dit moment zijn er maar liefst 34 trainers bij ons aangesloten die op 12 locaties in het hele land 491 trainingen per jaar geven. Daar komt bij dat we een erg hoog slagingspercentage bieden en meer dan 25 jaar aan kennis in huis hebben. In die 25 jaar is er wel erg veel veranderd. Dat betekent ook dat de inhoud van de trainingen verandert. Dus een spuitlicentie kan volgend jaar heel andere wettelijke bepalingen kennen. Daarom moet u om de zoveel jaar de spuitlicentie herhalen en verlengen. Gelukkig kunt u bij een herhaalcursus een groot gedeelte van de stof zelf thuis of op uw werk doornemen zodat u eigenlijk alleen hoeft langs te komen voor het afleggen van het examen. Volgt u voor het eerst de cursus spuitlicentie niveau 1? Dan wordt het afgerond door zowel een praktijk- als een theorie-examen. Voor niveau 2 staat er naast het theorie-examen ook een mondelinge opdracht en een thuisopdracht op het programma. De spuitlicentie is een officieel certificeerbare eenheid binnen diverse mbo-opleidingen.

Hebt u licentie 1 nodig? of dient u over beide te beschikken?

U kunt zich online direct aanmelden voor het volgen van een spuitlicentie training. Mocht u hier aldus nog vragen over hebben dan kunt u ons op verscheidene manieren bereiken. Bel ons op het centrale nummer tijdens kantooruren gerust even op of stuur ons een e-mail. We zetten alles op alles om zo spoedig mogelijk een duidelijk antwoord te geven op al uw prangende vragen. Ook voor totaal andere opleidingen kunt u bij ons aankloppen. Denk aan Arbo-cursussen zoals het behalen van een heftruckrijbewijs en VCA. Ook de spuitlicentie valt hier trouwens onder. De meest gevolgde training is BHV, bedrijfshulpverlening. Er moet namelijk binnen elk bedrijf altijd een verantwoordelijke aanwezig zijn die in het bezit is van een dergelijk certificaat. Dit certificaat behelsd naast EHBO ook brandpreventie en het blussen van eventuele branden. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk