Bitcoin kopen? Dat kan op diverse manieren

Op blockk.nl staat het bitcoin kopen naast het handelen in andere cryptomunten centraal. Het is een vraag die regelmatig gesteld wordt, mede door de opkomst van cryptomunten. Het is immers aan een gestage opmars begonnen die in 2017 ontaarde in krankzinnig hoge koersen. In 2018 stabiliseerde dit weer maar toch is het bijna onmogelijk om een complete bitcoin te kopen. Dat kost namelijk vele duizenden euro’s. Kortom: u wilt bitcoin kopen in fracties. Verspreidt daarbij trouwens uw kansen en investeer tevens in andere cryptomunten zoals ether, Dash of Ripple. Ook daarover zult u alles kunnen lezen op onze site. Zoals u zult zien is de site ingedeeld als de hoofdstukken van een boek. Het is een grote handleiding met alles ins en outs op het gebied van de cryptomunt. Voor informatie over het bitcoin kopen leest u hoofdstuk vier door. Er zijn in ieder geval diverse handelsplatformen waar u terecht kunt. Uiteraard zijn dit digitale platforms, dus websites, waar u bitcoin kopen kunt. Soms koopt u direct van een bepaalde site, oftewel van een trader, maar er zijn ook websites waar diverse traders dagelijks in de weer zijn met de koop en verkoop van deze kostbare digitale munt. Als leek is het daarom uitzonderlijk belangrijk om u goed in te lezen. Dit zijn namelijk helaas ook zaken waar oplichting op de loer ligt. U wilt geen dief van de portemonnee zijn. Natuurlijk kan het gebeuren dat na het bitcoin kopen de koers daalt. Dat hebt u doorgaans niet in de hand. Het is te hopen dat de koers na verloop van tijd weer zal stijgen zodat u de fractie weer kunt verkopen tegen een mooie winst.

We helpen u graag met het bitcoin kopen

Bij het bitcoin kopen is het dus belangrijk dat u weet wat u doet. U wilt daarom ook weten of de verkoper waarmee u contact wilt zoeken betrouwbaar is. Er zijn een aantal zaken dat erop wijst of dit al dan niet het geval is. Als u de volgende punten doorloopt dan komt u daar vlug achter:

  • Check de reputatie. Op sommige platforms kunnen verkopers namelijk een rating krijgen van eerdere klanten. Ook kan het geen kwaad om hun naam op te zoeken met Google. Zo komt u alles te weten over de verkoper waar u wellicht bitcoin kopen gaat.
  • Des te groter het volume aan bitcoins bij een verkoper des te betrouwbaarder de verkoper zal zijn. Dat geldt tevens voor het hanteren van lage transactiekosten.
  • Ten slotte raden we het u aan om hun gevraagde verificatieproces te bekijken. Betrouwbare handelaars zullen u vragen om een foto van uw ID of paspoort op te sturen of het overmaken van 1 cent ter verificatie van uw bankrekening. Daardoor kan er bij het bitcoin kopen enkele dagen overheen gaan. Maar dan weet u in ieder geval wel zeker dat u niet opgelicht wordt. En dat is onbetaalbaar!

Lees ook de overige hoofdstukken op de site even door

Hopelijk gaat het u aan de hand van de diverse tips en informatie die u op onze site vrijblijvend kunt lezen lukken om ook bitcoin te kopen. Als u wat te besteden hebt dan is dit een veilige investering in de toekomst. Maar besteedt natuurlijk niet al uw spaargeld aan deze cryptomunt. Begin met kleine beetjes en houdt de koerswisselingen scherp in de gaten. Wilt u graag in woord en beeld uitgelegd krijgen hoe dit allemaal werkt? Kijk dan ook de diverse video’s die wij van Blockk hierover hebben gemaakt even terug op ons eigen YouTube-kanaal.

Reageren is niet mogelijk