Blije medewerkers met maatwerktrainingen

 

Sta jij op het punt om een nieuwe software te introduceren waarmee jouw medewerkers aan de slag gaan? Pak dit dan op de juiste manier aan. Het is heel normaal dat je medewerkers wat sceptisch tegenover deze verandering staan. Mensen houden het graag bij het oude en vertrouwde en doen het liefst wat ze al jaren doen. Dit is ook niet zo gek. Binnen jullie huidige software zullen zij zo hun gewoontes hebben. Ze kennen de omgeving als hun eigen broekzak en weten precies waar ze alles kunnen vinden. Natuurlijk weet jij als werkgever wat de voordelen zijn van de nieuwe software. Je hebt bijvoorbeeld bepaalde dingen een stuk makkelijker gemaakt, er zijn nieuwe dingen aan toegevoegd die jullie zullen helpen bij de werkzaamheden die jullie uitvoeren of misschien is het samenwerken met andere mensen en afdelingen nu ineens een stuk fijner. Er kunnen wel honderden redenen zijn om nieuwe software te introduceren, maar er is altijd een transitieperiode nodig en met de maatwerktrainingen van LearnWise maak jij het je medewerkers een stuk makkelijker en dat zullen zij zeker waarderen!

  • Word
  • Excel
  • Content Management Systems
  • Skype for Business

Steeds meer applicaties hebben inmiddels een speciale business variant. Hierboven heb je Skype al gezien, maar ook Word en Excel doen hier aan mee. Neem nu bijvoorbeeld Skype. Veel mensen zullen dit thuis ook gebruiken, maar de persoonlijke variant is toch wel heel anders dan de zakelijke versie die ze aanbieden. Met de maatwerktrainingen van LearnWise leren jouw medewerkers precies hoe ze dit op de beste manier kunnen gebruiken. Uiteraard is de training volledig aangepast aan jullie bedrijf en werkzaamheden.

Aan de slag met maatwerktrainingen

Je kunt er als werkgever natuurlijk voor kiezen om je medewerkers het zelf te laten uitzoeken en uiteindelijk is er een kans dat ze het zelf zullen uitvogelen. Maar ten eerste kom je zo als baas niet goed over. Je wilt het beste voor je werknemers, bied ze dan ook het beste! Met maatwerktrainingen krijgen ze in een keer alles aangereikt wat ze nodig hebben om de introductie van de nieuwe software of programma een succes te laten zijn. Wil je bijvoorbeeld aan de slag gaan met Skype for Business? Tijdens de maatwerktrainingen krijgen ze precies te zien welke functies er allemaal zijn en waar je deze het beste voor kunt gebruiken. Uiteraard kun jij als werkgever aangeven welke functies er met name in jullie bedrijf gebruikt zullen worden en de maatwerktrainingen kunnen hier dan volledig op aangepast worden. De werknemers leren hoe het werkt en wat het voor hun dagelijkse taken betekent om dit te implementeren. De maatwerktrainingen maken het voor hen een stuk duidelijker wat ze ermee kunnen doen.

De juiste introductie met maatwerktrainingen

Aan de slag gaan met een nieuwe werkomgeving of het introduceren van een software heeft veel voordelen, maar het moet dus wel op de juiste manier aangepakt worden. Bij LearnWise hebben ze zich gespecialiseerd in migraties en implementaties en daarom is het kiezen voor de door hen op maat gemaakte maatwerktrainingen zo’n goede keuze. Zij weten dat het niet alleen om de kennis van het nieuwe programma gaat, maar ook de manier waarop de introductie plaatsvindt. Zoals we al eerder zeiden: mensen houden niet van verandering en tijdens de maatwerktrainingen wordt hier dan ook rekening mee gehouden. Als jij interesse hebt in zo’n training, neem dan vandaag nog contact op met de medewerkers van LearnWise.nl. Zij kunnen je dan meer vertellen over de verschillende opties die zij je kunnen aanbieden. Ook kun je dan direct een offerte aanvragen voor nog meer duidelijkheid.

Reageren is niet mogelijk