Bloemen laten bezorgen? Schitterende verse bloemen bestelt u online bij Frederique’s Choice!

Bloemen zijn geweldig om te geven en te krijgen. Frederique’s Choice bezorgd bloemen binnen Nederland en een aantal andere landen. In onze webshop vindt u heerlijk geurende bloemen, leuke geschenkdozen en een aantal geselecteerde planten die u eenvoudig online in onze webshop kunt bestellen. Alle bloemen worden gelijk na ontvangt van uw bestelling vers samengesteld bij de kweker en direct verstuurd in een stevige doos. Bovendien hanteren wij zeer snelle levertijden, zodat u nog lang plezier beleefd aan uw bezorgde bloemen. Bekijk ons fleurige aanbod daarom gelijk online voor bloemen die verser zijn dan bij uw plaatselijke bloemist, om deze vervolgens eenvoudig en snel te laten bezorgen!

Bloemen vers van de kweker laten bezorgen

Als u bloemen besteld bij Frederique’s Choice, ontvangt u of degene voor wie ze bedoeld zijn, verse bloemen direct van de kwekers. Hierdoor zijn ze echt goedkoper dan bloemen van een lokale bloemist, aangezien deze bloemen over het algemeen middels grote veilingen worden ingekocht en bloemen op dat moment al geplukt zijn. Wij werken bovendien samen met de beste kwekers, die schitterende kwaliteit bloemen versturen. Alle bloemen worden handgebonden en geselecteerd bij bestelling. Zo weet u zeker dat u kwaliteit bloemen besteld die nog dagen blijven staan in de vaas! Het is heel eenvoudig om online bloemen te bestellen die vervolgens netjes worden bezorgd op elk gewenst moment. Onze bezorgtijden zijn van maandag tot en met zaterdag en bloemen worden al binnen 24 uur na bestelling verstuurd. Erg handig als u per ongelijk een feestje bent vergeten. In overleg kunnen wij zelfs vaak dezelfde dag nog bloemen laten bezorgen! Frederique’s Choice biedt u een brede collectie aan van prachtige verse bloemen en planten. Wilt u ze graag laten bezorgen in een ander land? Denk bijvoorbeeld aan vrienden of familie die over de grens wonen of op huwelijksreis zijn? Uw favoriete bloemen worden ook dan al binnen 48 uur bezorgd! De landen waar wij bloemen kunnen bezorgen buiten Nederland om zijn: België, Duitsland, Luxemburg, Denemarken en Zweden. De bestelde bloemen komen altijd vers aan met 100% tevredenheidsgarantie. Zijn uw bloemen om welke reden dan ook niet goed overgekomen? Dan regelen wij uiteraard een oplossing voor u! Bezoek onze website: frederiqueschoice.com voor meer informatie. 

Fleurige bloemen, planten en meer vers bezorgd bij u thuis

Bloemen zijn geweldig om cadeau te geven, maar misschien zoekt u naar nog net iets meer of iets bijzonders? Frederique’s Choice heeft naast verse bloemen en planten ook diverse schitterende accessoires. Denk aan lieve kaartjes voor een persoonlijke boodschap of mooie kleine vaasjes, helemaal passend bij de bloemen die u heeft besteld. Een leuke tip: een brievenbus pakketje met bloemen en bijbehorend vaasje, standaard of zaadjes om zelf bloemen mee te kweken. Het wordt bezorgd in een schitterende doos en is daardoor ideaal om als cadeau te laten versturen! Heeft u een speciaal verzoek? Neem dan gerust contact met ons op! We denken graag met u mee en onze medewerkers kunnen vanuit jarenlange ervaring goed inschatten of wij ideeën kunnen realiseren. Bent u opzoek naar een relatiegeschenk voor klanten of als cadeau op het werk? Dan regelen wij een passend geschenk. Tegenwoordig is het bijvoorbeeld populair om een nieuwe collega van harte te verwelkomen met een schitterende bos bloemen. Een super cadeautje voor een eerste werkdag om het ijs gelijk een beetje te doorbreken!

Voordelen bloemen laten bezorgen door Frederique’s Choice:

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • Bloemen verser dan vers door directe levering vanuit top kwekers
  • Diverse accessoires verkrijgbaar
  • Diverse fleurige brievenbus geschenken
  • Grote keuze uit prachtige verse bloemen, planten en geschenken
  • Schitterende verpakkingen
  • Super snelle levertijden – binnen 24 uur – zes dagen per week
  • Versturen naar het buitenland binnen 48 uur
  • Zakelijke relatiegeschenken of verzoeken op maat

Reageren is niet mogelijk