Blokkeer de storende zonnestralen met een stijlvol uitvalscherm in Haastrecht

Als je last hebt van de zonnestralen die op en door de ruiten schijnen, dan is het zaak dat je de boel zo goed als dat kan afschermt. Hiervoor zou je de gordijnen aan de binnenzijde van je woning kunnen sluiten, maar deze oplossing brengt wel enkele nadelen met zich mee. Zo kun je door het sluiten van de gordijnen zelf niet meer naar buiten kijken. Tevens wordt het daardoor erg duister in je woning. Als je een film wilt kijken, dan is dat vaak ook de bedoeling, maar als je gewoon een boek zit te lezen of visite entertaint, dan heb je daar uiteraard weinig behoefte aan. Het is om die reden dan ook beter om gewoon een uitvalscherm in Haastrecht van SunGo te plaatsen. Dit scherm kun je aan de buitenkant van het raam naar beneden laten, zodat de zonnestralen geen contact meer maken met het glaswerk. Maar omdat het uitvalscherm niet helemaal voor het raam komt te hangen, kun je nog steeds onder het uitvalscherm in Haastrecht door naar buiten kijken. Omdat de zonnestralen worden geblokkeerd, zal het wel wat donkerder worden in huis. Afhankelijk van de kleur van het uitvalscherm, zal er een bepaalde gloed in je huis komen. Met een groen uitvalscherm in Haastrecht is dat een groene gloed en met een oranje scherm is dat dus logischerwijs een oranje gloed. Dit kan in de zomer als de zon volop schijnt, een gezellige sfeer teweegbrengen vergelijkbaar met de sfeer op de basisschool waar ook vaak uitvalschermen voor de ramen van de lokalen hangen. Er is dan dus nog genoeg licht, alleen is het wat minder fel dan wanneer de zon direct op de ruiten zou schijnen. Als je dit uitvalscherm in Haastrecht voor de ruiten hangt, dan voorkom je zoals gezegd dat de zon direct op de ruiten schijnt. Daardoor voorkom je ook dat er binnen in je huis een soort van broeikaseffect ontstaat. Met een groot ruit waar de zon de hele dag op kan schijnen, heb je al snel te maken met een forse toename in temperatuur in je woning. Dat is alles behalve prettig als het binnen al warm genoeg is. In de winter zou het uiteraard wel fijn zijn, maar dan is de zon weer niet krachtig genoeg om de temperatuur echt flink te doen oplopen. Je woning wordt hooguit 1 of 2 graden Celsius warmer. Elke graad is uiteraard meegenomen en dus is het in de winter een idee om het uitvalscherm in Haastrecht omhoog te laten. 

Blokkeer de storende zonnestralen met een stijlvol uitvalscherm in Haastrecht

Een uitvalscherm in Haastrecht bestel je voordelig bij SunGo

Mocht je nog geen uitvalscherm in Haastrecht hebben, dan kun je terecht op de website van sungo-zonwering.nl. Hier vind je namelijk alles wat je nodig hebt op het gebied van zonweringen. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor: 

  • Screens
  • Knikarm zonneschermen
  • Markiezen

Al deze verschillende soorten zonweringen kun je bestellen. Het beste is om contact op te nemen met SunGo, zodat zij vrijblijvend bij je thuis kunnen zien wat de mogelijkheden zijn. Ze kunnen de boel dan ook meteen opmeten. 

Kijk voor meer informatie op de website

Als je meer wilt weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van sungo-zonwering.nl.

Reageren is niet mogelijk