Dankzij onze site hebt u snel een professionele huishoudelijke hulp gevonden

Niet iedereen heeft de luxe om huishoudelijke hulp te huren. Maar toch gebeurt dit steeds vaker. Dat komt mede omdat de koopkracht toeneemt. Maar daar moeten we wel voor werken. Tweeverdieners zijn tegenwoordig eerder de norm dan de uitzondering. Er is nauwelijks nog tijd voor de grote schoonmaak, zeker als u ook nog eens kinderen hebt. Overigens hebben alleenstaande mannen en vrouwen doorgaans ook een grote behoefte aan een huishoudelijke hulp want ook zij hebben buiten hun werk om wel iets beters te doen. Toch is het schoonhouden van uw huis erg belangrijk. Het voelt niet alleen erg prettig om in een schoon en opgeruimd huis te wonen, het is tevens wel zo hygiƫnisch. En dat is waar iemand.nl om de hoek komt kijken. Bij Iemand bent u aan het juiste adres als u snel een uitstekende huishoudelijke hulp wilt vinden. Wij bieden namelijk een website en een app voor op uw smartphone en tablet aan waarmee u in een handomdraai huishoudelijke hulp kunt vinden bij u in de buurt. U hoeft dus niet meer op sociale media te speuren, de krant open te slaan of elders advertenties op de zoeken van huishoudelijke hulp die zich aanbiedt. U zoekt iemand die u kunt vertrouwen, zo komt het geregeld voor dat de huishoudelijke hulp de huissleutel krijgt. U zoekt iemand met enige ervaring die met nijver iedere week uw huis opruimt. Bij ons zult u slagen.

De voordelen van een goede huishoudelijke hulp zijn niet te overzien

Om huishoudelijke hulp via onze site te krijgen kunt u zich aanmelden via het online aanmeldformulier. Na twee dagen hoort u van ons of we u opnemen in de database. Het is een leuke bijverdienste die goed verdiend. Dus als u toch tijd over hebt en wel een zakcentje kunt gebruiken dan liggen hier kansen. Voor degenen die een huishoudelijke hulp zoeken is onze website erg eenvoudig te gebruiken:

  • Vul eerst uw postcode in. Daarmee kunnen we het zoekgebied al naarstig verkleinen,
  • Vervolgens geeft u aan op welke data en tijdstippen u schoonmaakhulp wenst. Bijvoorbeeld eens in de week, eens per maand of misschien zelfs wel meerdere keren per week. Ook de duur kunt u dan aangeven.
  • Ten slotte krijgt u een overzicht te zien van hulp dat zich via onze website aan u voorstelt.

Kies een huishoudelijke hulp uit en maak een afspraak. Het is immers wel zo prettig dat u elkaar kunt aftasten voordat u besluit om hem of haar in te huren. De gewenste taken kunnen aangegeven worden, er kan een heldere planning gemaakt worden en geniet vervolgens van een schoon huis. Betalingen geschieden na afloop online via onze site, dat is wel zo veilig. Een van de vele pluspunten is het feit dat de hulpen zo flexibel zijn. Gaat u bijvoorbeeld op vakantie en wilt u daarom een week of twee geen huishoudelijke hulp ontvangen? Dan kunt u dat via de app snel met elkaar communiceren.

Ook in uw regio staan er velen voor u klaar

We bieden in principe twee abonnementen aan: wekelijkse en tweewekelijkse hulp. Maar dat betekent zeker niet dat u hiervan kunt afwijken in overleg met de schoonmaker. U krijgt altijd dezelfde hulp en de service is wekelijks opzegbaar. U krijgt dus niet te maken met verholen kosten of lange abonnementen. Niets van dat al, dus kies voor een schoon huis. Hebt u ten slotte nog enkele vragen over onze bemiddeling of service? Klim dan in de pen en stuur een mail. Ook telefonisch en via de ingebouwde chatfunctie zijn wij bereikbaar.

Reageren is niet mogelijk