De bedrijfsmakelaar biedt u een riant aanbod aan bedrijfspanden

Dankzij de bedrijfsmakelaar vindt u snel een bedrijfspand dat bij uw bedrijf past. Zit u op een afgelegen plek maar gaat het u desondanks de locatie in de wind? Of hebt u het financieel iets lastiger en wilt u daarom inkrimpen? Hoe u het ook wendt of keert, bij debedrijfsmakelaar.nl kunt u uw kantoorpand, magazijn, bedrijfspand of welke commerciƫle locatie u dan ook bezit verkopen. Uiteraard kunt u niet alleen uw kantoor aanbieden, we kunnen u tevens helpen aan een nieuw pand. We hebben een ruime database die continu geactualiseerd wordt. Daardoor is het niet mogelijk om te bieden op een ruimte die al verkocht is en kunt u snel op een nieuwe interessante locatie een bod uitbrengen. Klinkt u dat als muziek in de oren en kunt u wel wat hulp gebruiken bij de verkoop of aankoop van een bedrijfspand? Neemt u in dat geval eerst eens een kijkje op de website van de bedrijfsmakelaar en neem vervolgens contact op als u nog vragen hebt. Hebt u geen vragen, dan kunt u direct online uw pand verkopen. Bij het aanbieden van een pand horen natuurlijk wel bepaalde kosten die u aan ons betaalt. Wilt u een pand aanbieden? Dan kost u dit slechts 95 euro per jaar. Maar u kunt 15 panden tegelijkertijd aanbieden bij de bedrijfsmakelaar. Dat is wel het maximum en dit kost u hoogstens 65 euro per maand. Dat is echt een schijntje als u het vergelijkt met andere makelaarskantoren. En natuurlijk kunt u zelfs deze optie uitbreiden zodat u meer dan 15 panden kunt aanbieden. Zo is er voor ieder wat wils.

U kunt de bedrijfsmakelaar in heel Nederland gebruiken

We hebben het nu voornamelijk gehad over het aanbieden van een of meerdere panden via de bedrijfsmakelaar. Wist u overigens dat u deze drie opties altijd kunt uitbreiden? Zo bieden we een speciaal pakket tegen een kleine meerprijs zodat uw kantoren tevens worden aangeboden op huizenverkoopsite Funda. We bieden echter nog veel meer opties aan:

  • U kunt en taxatie aanvragen, we hebben een landelijke dekking dus de taxateur zal op afspraak langskomen ongeacht de locatie,
  • U kunt meteen zelf verhuren of verkopen via de bedrijfsmakelaar. Dan treden we enkel op als bemiddelaar als u dat wenst. Handig voor vastgoedeigenaren.
  • En u kunt gratis een zoekopdracht plaatsen. Dankzij het landelijke bereik hebben vele makelaars en vastgoedeigenaren hier zeker baat bij.

De bedrijfsmakelaar is gevestigd in Hengelo dus u bent daar op afspraak van harte welkom. We denken graag mee over de juiste oplossing voor de verkoop of aankoop van een mooi pand.

We verversen onze website dagelijks dus vergeet ons niet te bookmarken

Hebt u nog vragen aan de bedrijfsmakelaar? Neemt u dan even contact op door te mailen of te bellen tijdens kantooruren. Ook via de sociale media kunt u ons contacteren. En tevens vindt u op Facebook en Twitter informatie over onlangs aangeboden huizen. Een andere manier om op de hoogte te blijven van nieuwe panden is door u gratis te abonneren op de nieuwsbrief. Gaat u vandaag nog op zoek naar een mooi pand in de stad waar u naartoe wenst te verhuizen. Ga dan ook direct naar de website van de bedrijfsmakelaar en zoek op locatie, op kilometerafstand van uw huidige woonplaats, op metrage of op type pand. Dan krijgt u het totale beschikbare aanbod voor ogen. Is er een makelaar die u graag in de armen neemt omdat u hier goede ervaringen mee hebt? Dan is het tevens mogelijk om per makelaar het aanbod langs te gaan!

Reageren is niet mogelijk