De conversie optimaliseren van uw website

Hebt u er weleens bij stilgestaan dat er bij het oprichten van een webwinkel nog heel wat marketing komt kijken? U wordt wellicht doodgegooid met alle tips, bijvoorbeeld met betrekking tot seo en linkbuilding. Maar dat is niet voor niets. Want het zorgt ervoor dat uw site op de landingspagina van Google beland. En waarom is dat zo belangrijk? Omdat consumenten eerder geneigd zijn om hun zoektermen te veranderen dan om door te klikken naar de tweede of de derde pagina met zoekresultaten. Wilt u dus meer bezoekers? Dan is het belangrijk dat u aan internetmarketing denkt. Daar kunnen wij van conversie.nl u mee helpen. Maar dat is zeker niet het enige want zoals de naam van onze site al zegt doen we tevens aan het conversie optimaliseren van websites. Hebt u een stabiele basis aan bezoekers maar merkt u dat de handeling naar het bestellen ven diensten of producten maar weinig gemaakt wordt? Dan moet u uw conversie optimaliseren. Uw conversie optimaliseren doet u natuurlijk niet zelf. Daar is onderzoek voor nodig. En dat is waar wij om de hoek kijken. Want we beschikken over diverse tools om u van de juiste informatie en tips te voorzien. Met dit onderzoek zal blijken waarom uw bezoekers geen klanten worden en elders hun spullen aanschaffen. Lijkt het u iets? Neem dan na het lezen van deze tekst persoonlijk contact met ons op. Mocht u tijdens het bezoek van onze site al vragen hebben, schroom dan niet om ons via de ingebouwde chatfunctie en berichtje te sturen. We kunnen u vrijwel direct van repliek dienen!

Het conversie optimaliseren mag niet onderschat worden

Wij werken samen met internetexperts die we inschakelen om onderzoek te doen naar de problematiek van uw site. Ligt het aan de lay-out? Zijn er bijvoorbeeld te veel lagen of is de uitleg van het bestelproces te vaag? Of is het heel simpel en zijn de prijzen gewoon te hoog? Misschien helpt upselling waarbij u de meer unieke producten duurder maakt zodat het afsteekt tegen de normalere en basic producten. Maar het verbeteren van uw site, dus het conversie optimaliseren kan op vele manieren:

  • Ontwikkel een app zodat men ook via de tablet en smartphone kan bestellen,
  • En zorg ervoor dat men via sociale media en nieuwsbrieven het laatste nieuws kan volgen zoals nieuwe producten in het assortiment,
  • Het verbeteren van de klantenservice is ook enorm belangrijk. Men kan u immers niet in de fysieke buitenwereld opzoeken om advies te vragen. Daarom is het belangrijk dat u in ieder geval per chat, e-mail en telefoon voor de bezoeker klaar staat,
  • Zelfs het veranderen van de opzet van de site waaronder de aanpassing van kleuren in uw banners of het veranderen van lettertypes en lettergroottes kan al zijn vruchten afwerpen.

Wij kunnen onder andere een A/B test uitvoeren, enquĂȘtes houden onder uw bezoekers en een QuickScan plus analyse uitvoeren voor een optimaal resultaat. Hieruit blijkt maar weer dat er voor het conversie optimaliseren heel wat mogelijkheden zijn.

Ook qua internetmarketing staan we voor u klaar

In ons witboek kunt u nog even rustig alles nalezen over het conversie optimaliseren. Mocht u nog vragen hebben over conversie optimaliseren dan kunt u er wel vanuit gaan dat we u snel te woord kunnen staan. Het spreekt immers voor zich dat ook wij onze conversie hebben geoptimaliseerd. Mocht u trouwens ook aan de internetmarketing willen werken, dan bent u wederom bij ons aan het juiste adres. Sla twee vliegen in een klap en vuur al uw vragen en wensen vandaag nog op ons af!

Reageren is niet mogelijk