De HP proliant, voor al het zware internetverkeer

Als systeembeheerder weet u natuurlijk dat internetverbindingen met de tijd meegaan. Op dit moment is glasvezel het snelste. Helaas liggen deze kabels nog niet overal in Nederland in de grond. Maar ook via de kabel kan het internet grote snelheden bereiken. Onderhoudt u een groot netwerk zoals bij een instelling, bedrijf of callcenter? En zoekt u een server zodat u de processen in het oog kunt houden? Dan is de HP proliant wellicht de oplossing. De HP proliant is een server met een geweldige rekenkracht. Het voert in deze tekst te ver om de diverse technische gegevens te benoemen. Daarom raden we het u aan om even op onze website te kijken: beat-it.nl. Dit is de perfecte website om alles te weten te komen over HP proliant en zo veel meer. We hebben deze webwinkel opgericht met de bedoeling dat bedrijven hier in het groot alle benodigdheden voor hun computers en netwerken kunnen kopen. We doen ons best om steevast als eerste de nieuwste producten in ons assortiment op te nemen. Weliswaar kan de HP proliant vele jaren soepel draaien, zo nu en dan moet u als bedrijf investeren in nieuwe pc’s, beeldschermen, randapparatuur en nog veel meer. Al deze apparaten kunt u vanaf nu bij ons kopen voor een zachte prijs.

Kijkt u snel op onze site naar de specificaties van de HP proliant

De HP proliant is een technisch hoogstandje van Hewlett-Packard. U gebruikt het als server, dat wil zeggen dat de vele computers binnen het netwerk gekoppeld zijn aan de HP proliant. Vanaf hier kunt u onder andere:

  • updates uitvoeren van het besturingssysteem en specifieke software,
  • computers scannen op virussen en de firewalls checken. Ook dergelijke virusscanners hebben zo nu en dan een upgrade nodig,
  • en u kunt de HP proliant gebruiken als database en cloud.

Omdat u de HP proliant kunt gebruiken als cloud houdt dat in dat mensen thuis kunnen werken en toch bij belangrijke documenten kunnen komen. Ze hoeven het niet op een fysieke geheugendrager op te slaan en dat betekent dat u op een veiligere manier kunt werken. En ook kunt u deze gegevens onderweg digitaal ophalen. Een briljante vondst want uw gegevens zijn beter beveiligd terwijl men flexibeler kan werken. Naast de HP proliant kunt u onder andere hardware, software, kabels, inkt en toners kopen dus er is voor ieder wat wils. De aanschaf van de HP proliant is een hele investering. Maar die hebt u snel terugverdiend al was het enkel omdat u minder onderhoud hoeft te verrichten aan de pc’s op het kantoor.

Benieuwd naar de prijzen? Neem even contact met ons op

Bent u benieuwd wat deze server kost? Vergelijk dan de diverse servers van HP die we op dit moment aanbieden en kies de server die aan uw wensen voldoet. Misschien hebt u hier weinig kaas van gegeten en bent u op zoek naar professionele hulp. U begrijpt dat er dan een klantenservice van Beat-IT voor u klaarstaat. Klim in de pen en schrijf een e-mail met daarin al uw prangende vragen. Als het echt niet langer kan wachten dan zijn we tevens via de telefoon te bereiken. Zorg er dan wel voor dat u ons tijdens kantooruren even opbelt. Blijft u graag op de hoogte van onze nieuwste producten? Volg dan ons blog en bookmark onze site zodat u zo nu en dan even een kijkje kunt nemen. Hopelijk bent u tevreden over de gekochte producten. Het is mogelijk om hier een korte recensie over te schrijven op onze site. Daar helpt u toekomstige klanten alleen maar mee! Lees meer

Reageren is niet mogelijk