De onmisbaarheid van computervloeren in ongekend

Computervloeren zijn onmisbaar in een computerruimte, maar ook in tal van andere ruimtes. Met computervloeren kunt u bijvoorbeeld kabels en leidingen aan het zicht onttrekken, waardoor uw ruimte er strak uitziet. De computervloeren zijn eenvoudig te bestellen via System Floor Technics. Ondanks dat apparaten tegenwoordig met bluetooth of draadloos werken, zijn computervloeren nog altijd niet weg te denken uit bijvoorbeeld ons kantoor. Daarom leggen wij u graag meer uit over onze computervloeren en hoe u ze kunt bestellen. Wij hopen u hiermee te overtuigen van onze producten en samen met u te zorgen dat u onbezorgd uw gehele ruimte in kunt richten en daarmee ook alle kabels op een nette manier weg kunt werken.

Tal van voordelen bij computervloeren in uw kantoorruimte

Computervloeren zijn bedoeld om kabels en leidingen aan het zicht te onttrekken. Zo kunt u met computervloeren uw oppervlak beloopbaar houden en struikelt u niet over de wirwar van kabels. Ideaal voor in bijvoorbeeld computerruimtes. Daarnaast zijn de computervloeren ook onmisbaar in andere ruimtes, zoals:

  • Datacenters, patch- en serverruimtes
  • Scheepvaart en platforms
  • LS-, MS-, HS- en MCC-ruimtes
  • Kantoorvloeren
  • Tribunes

Daarnaast zijn er nog tal van andere ruimtes waar computervloeren voor geschikt zijn. Bij System Floor Technics kunt u de SFT System BW792 bestellen. Deze heeft een aantal belangrijke eigenschappen aan de vloeren toegevoegd, zodat het toepassingsgebied vergroot wordt en daarnaast ook het gebruiksgemak veel beter is. De locatie van de vloervijzels is afhankelijk van de installatie bij deze vloeren. Daarnaast koelen ze ook efficiƫnt, waardoor alleen het vloeroppervlak gekoeld wordt. Voor de juiste circulatie is het mogelijk in de computervloeren ventilatieroosters toe te passen met een doorlatendheid van 6 tot 80 procent. Deze panelen zijn tevens uit te rusten met actieve ventilatoren of doorlaatregeling. Onze vloeren hebben nog meer voordelen dan wij hier omschreven hebben. Wij verwijzen u daar graag voor door naar systemfloortechnics.nl. Hier vindt u een ruim overzicht van onze vloeren en wat zij voor uw ruimte kunnen betekenen. Hier vindt u ook ons gehele assortiment met diverse mogelijkheden op het gebied van vloerpanelen, ventilatiepanelen, de afwerking van alle producten en diverse opties en accessoires ten behoeve van onze vloeren. Tevens kunt u hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Alleen het beste van het beste

System Floor Technics is uw specialist op het gebied van een computervloer en bijbehorende accessoires. Wij zijn al jaren bezig met innovatie en zijn daarmee altijd inventief, to-the-point, snel en kwalitatief het beste van het beste. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al meerdere generaties met liefde en plezier in het vak werkt. Nederland kent ons als de meest ervaren producent en leverancier van verhoogde demontabele systeemvloeren. Wij denken met u mee in calculatie- en projectfase, dragen oplossingen aan waar anderen alleen de problemen zien en zorgen dat wij ons altijd aan onze afspraken houden. Kwaliteit, de beste service en veiligheid zijn voor ons van groot belang. Daarom verkopen wij alleen producten die ISO 9001 en VCA gecertificeerd zijn. Daarnaast doen wij altijd een Last Minute Risico Analyse voor een veilig en efficiƫnt verloop. Wilt u meer informatie over onze producten of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op middels de contactgegevens op onze website. U kunt de offerte aanvragen middels de knop op de website, waarin u al uw wensen en eisen aan kunt geven. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in de plannen. Zo kunnen wij samen naar een optimaal eindresultaat werken. Wij kunnen u daarbij altijd adviseren in het maken van uw keuzes.

Reageren is niet mogelijk