De vele voordelen van zakelijk auto leasen

Als je een eigen onderneming hebt, dan is het uiteraard wel belangrijk dat je op een fatsoenlijke manier van A naar B kunt reizen. Het gaat hierbij niet alleen maar om je eigen comfort. Het is bijvoorbeeld ook belangrijk dat de klanten zien dat je de zaken goed voor elkaar hebt. Je kunt dus niet in een oude VW Golf aan komen zetten. Dit maakt immers niet de nodige indruk en het gaat in dit leven nu eenmaal heel vaak om eerste indrukken. Een mooie auto en een strak pak kunnen wonderen verrichten, voordat je ook nog maar een woord hebt gezegd. Maar je hebt natuurlijk niet een bankrekening vol met duizenden euro’s. En als je al een dergelijke bankrekening hebt, dan is het maar de vraag of je dat geld wilt besteden aan een auto. Dat is immers het nadeel van een mooie auto, want je moet daar vaak een flink bedrag voor neer tellen. Maar dat hoeft niet, want je kunt ook gewoon een auto leasen. En als je een auto wilt leasen als zelfstandig ondernemer, dan kun je kiezen voor zakelijk auto leasen. Zakelijk auto leasen heeft vele voordelen. Het belangrijkste voordeel is dat je niet in één keer heel veel geld hoeft uit te geven. Je moet het zo zien dat je naast de huur van je bedrijfspand, je elektriciteitsrekening en je telefoonrekening, ook nog een autorekening krijgt. Je hebt dus iets hogere maandlasten, maar daardoor kun je wel gewoon in een fatsoenlijke auto naar je klanten toerijden. Dat is uiteraard niet het enige voordeel van zakelijk auto leasen. Niet alleen kun je namelijk in een fatsoenlijke auto naar je klanten rijden, maar je doet dat in een volledig nieuwe wagen die je zelf uitkiest. Wil je de maandlasten beperkt houden, dan kun je gerust kiezen voor een kleinere auto met niet al te veel luxe. Je kunt in sommige gevallen voor minder dan 200 euro per maand al zakelijk auto leasen. En je krijgt voor dat bedrag niet alleen maar een mooie auto. Afhankelijk van je leasecontract krijg je voor één bedrag per maand ook de juiste verzekering. De belasting zit er in de regel ook bij in en daarnaast kun je soms ook nog eens voor een x aantal kilometers brandstof tanken. Niet alleen is dat dus op de lange termijn heel erg voordelig, maar het zakelijk auto leasen is ook bijzonder comfortabel. Het leasebedrijf regelt immers alles met de verzekering en de belasting en jij betaalt gewoon elke maand een bepaald bedrag. Voor dat bedrag kun je dan in een gloednieuwe auto helemaal zonder zorgen van A naar B rijden.

Zakelijk auto leasen doe je via AutoLeaseCentrale

Mocht je als zelfstandig ondernemer gebruik willen maken van zakelijk auto leasen, dan doe je dat het beste via AutoLeaseCentrale. AutoLeaseCentrale is namelijk volledig onafhankelijk en specialist voor zakelijk auto leasen. Het is dan ook hét leasebedrijf voor ZZP’ers en MKB’ers. Mocht je meer willen weten over zakelijk auto leasen, dan kun je op de site terecht voor meer informatie.

De vele voordelen van AutoLeaseCentrale

Het leasen van een auto heeft al vele voordelen, maar als je een auto gaat leasen via AutoLeaseCentrale, dan profiteer je van nog eens extra veel voordeel. Hierbij kun je denken aan:

  • Scherpe prijzen
  • Servicegericht
  • Transparant
  • Alle merken en modellen
  • Maatwerk
  • Volledig onafhankelijk
  • Beste klantbeoordeling
  • Online en persoonlijk

Als je al die voordelen zo bij elkaar ziet, dan is het al vrij duidelijk dat je er heel goed aan doet om te kiezen voor AutoLeaseCentrale wanneer je een auto wilt leasen.

Reageren is niet mogelijk