Dit is de beste telefooncentrale voor uw bedrijf

U bent voor uw bedrijf of organisatie op zoek naar een geavanceerde telefooncentrale, welke u kunt inzetten om uw klanten zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te kunnen helpen. Bij Voice Data bieden ze zo’n dienst aan. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in allerlei vormen van telecommunicatie, waardoor ze u heel efficiënt kunnen helpen. Hun diensten met betrekking tot een telefooncentrale hebben vele voordelen, zoals:

  • Het kunnen instellen van een welkomstbericht
  • Een (zelfs heel uitgebreid) keuzemenu instellen
  • Het automatische doorschakelen naar de juiste persoon of afdeling
  • Het moeten invullen van een waarde, zoals een postcode of klantnummer

Als u kiest voor de centrale van VoiceData kunt u gemakkelijk bij de instellingen ervan komen. U kunt in het systeem inloggen, waarna u bijvoorbeeld het keuzemenu kunt aanpassen, gebruikers toe kunt voegen of juist verwijderen. U heeft dus zeker niet de hulp van VoiceData nodig om een nieuwe medewerker aan het systeem toe te voegen, zelfs niet als deze een eigen item in het keuzemenu krijgt. Dat is een groot voordeel van de telefooncentrale van VoiceData. Uiteraard kun je het ook zo instellen dat slechts enkele gebruikers wijzigingen mogen aanbrengen binnen het systeem, en de rest enkel een gebruikers-toegang krijgen. 

Telefooncentrale koppelen aan CRM-pakket

Steeds meer bedrijven maken gebruik van een CRM-pakket, oftewel customer relation management. De reden daarvoor is dat wanneer je een klant persoonlijk benaderd deze voelt dat je meer betrokken bent. Als elke werknemer te allen tijden op de hoogte is van de gemaakte afspraken met zo’n bedrijf kom je heel professioneel over. Daarom kun je de telefooncentrale van VoiceData ook koppelen aan je CRM-pakket. Het grote voordeel daarvan is dat jouw werknemer direct op zijn/haar scherm zal kunnen zien welke klant er belt. Je kunt zelfs bepaalde klanten direct laten doorschakelen naar je eigen nummer, zodat je geen belangrijk telefoontje meer mist! Een telefooncentrale die zó ver met je meedenkt is due van VoiceData. Bij hen ben je absoluut aan het juiste adres voor al je zakelijke telecommunicatie, desgewenst op maat. Neem gerust eens contact met ze op om de mogelijkheden te bespreken, want ook als je iets in gedachte hebt wat niet op hun website vermeld staat kunnen ze je waarschijnlijk helpen met een oplossing op maat.

Zakelijk internet en mobiele telefonie

Bij VoiceData bieden ze niet alleen een handige telefooncentrale voor bedrijven. Je kunt er ook terecht voor je zakelijke internet en telefonie abonnement. Veel ondernemers vinden dat heel prettig, want op die manier kunnen ze al deze diensten onderbrengen bij dezelfde aanbieder en is hun maandelijkse factuur lekker overzichtelijk. Ze staan er dan ook om bekend fijne totaalpakketten aan te bieden voor aantrekkelijke prijzen, die volledig aansluiten op uw wensen op het gebied van zakelijke communicatie. Was je dus toch al op zoek naar een bedrijf met praktische oplossingen voor telecommunicatie omdat je een telefooncentrale wilt instellen voor je bedrijf? En heb je ook nog zakelijk internet en telefonie nodig? Neem dan zeker even contact op met VoiceData. Zij kunnen je helpen met een pakket op maat waarmee je al deze diensten onder één dak kunt onderbrengen. Dat is niet alleen voordelig, maar geeft ook nog eens rust. VoiceData heeft namelijk een 24/7 bereikbare calamiteitendienst. Wat er ook gebeurt, ze helpen je meteen uit de brand, en dat is toch prettig voor bedrijven die altijd bereikbaar willen zijn, niet?

https://www.voicedata.nl/telefooncentrale/

Reageren is niet mogelijk