E sigaret kopen, een avontuur!

Nog maar kort geleden heb ik besloten: ik ga een e sigaret kopen. Een goed voornemen, want roken is ten slotte oh zo schadelijk voor de gezondheid. Na de tabakswinkels in de regio afgespeurd te hebben naar het perfecte model kwam ik er al snel achter: een e sigaret kopen is niet per sé simpel. Je hebt ze groot, klein, lang, kort, zwaar of licht. In elegant zwart of flitsend pimpelpaars met een roze randje en dan zwijgen we nog over de specificaties van de batterij en ga zo maar door. Ik kwam er ook nog eens achter dat afhankelijk van het model je er niet alleen nicotine mee kunt verdampen maar ook andere stoffen zoals CBD. Wat begon als een eenvoudig voornemen (een e sigaret kopen) liep al snel uit tot een onderzoek van enig formaat. Ik was vooral verrast in de ontwikkeling die de e sigaret heeft meegemaakt. Wat begon als een alternatief op roken is vandaag de dag een nieuwe rage en wordt zelfs als hip beschouwd. De tijd dat men overal rookte is voorbij. Steeds vaker moeten mensen die een sigaret willen roken naar buiten en vooral ’s winters is dat geen pretje. Ik kan mij voorstellen dat zij naar de winkel rennen en een e sigaret kopen, maar nog makkelijker is om te kijken op ea-sigaret.nl.

Waar kan ik een e sigaret kopen?

Hoe dan ook, ik dwaal af, het gaat over een e sigaret kopen. Waar kan men nu het beste een e sigaret kopen? Veel mensen doen dat op internet bij een webshop. Zo’n webshop waar je een e sigaret kopen kunt is www.ea-sigaret.nl. De website oogt netjes en laadt snel. Het aanbod is bijna overweldigend voor een nieuwkomer in de wereld van e sigaretten, maar laat dat je vooral niet stoppen. ‘Variation is the spice of life’ en variatie is er in overvloed. Alle producten zijn netjes in dropdown menu’s verwerkt. Elke categorie heeft zijn eigen dropdown menu waar het product per merk staat gesorteerd. Dit oogt netjes en werkt snel. Het biedt ook gelijk een overzicht voor de consument welke producten er allemaal bij de e sigaret horen. Na een product aangeklikt te hebben word je naar een nieuwe pagina gestuurd waar je uitgebreide productinformatie kunt vinden, klantbeoordelingen van andere gebruikers en natuurlijk de prijs. Ook kun je onderaan nog gerelateerde producten vinden en dankzij het enorme aanbod staat hier verrassend veel  tussen waar je het bestaan nog niet van wist, maar waar je eigenlijk niet zonder kunt.Natuurlijk kun je niet alleen de e sigaret kopen maar ook de vullingen: e-liquids, deze stopt men in coils. Wat mij direct opviel was het gigantisch assortiment van ea-sigaret.nl. Praktisch elke smaak die ik mij kon bedenken kon ik vinden en dan zijn er nog de vele, vele smaakjes die ik nog niet kende. Ook viel het mij op dat de makers van de website veel aandacht hebben besteed aan het plaatsen van duidelijke informatie over e sigaretten en dat ze het gemakkelijk maken om contact met hen op te nemen. Zo staat er op de home pagina een flink artikel over de e sigaret, wat het is, of het schadelijk is enzovoorts.

Ten slotte

Wat bied EA Sigaret?

  • Groot assortiment
  • Snelle, overzichtelijke website
  • Klantenservice
  • Informatie gebruik van e sigaretten
  • Gemakkelijk en snel bezorgd aan huis.
  • Coils, e-liquids, vapes en nog veel meer

Achteraf gezien is een e sigaret kopen helemaal niet zo ingewikkeld. Met een beetje hulp van www.ea-sigaret.nl ben je al snel thuis in de wereld van e-liquids, coils en batterijen!

Reageren is niet mogelijk