Een acteercursus op hoog niveau

Als mensen aan een acteercursus denken, dan denken ze in eerste instantie aan een of andere cursus in een buurtcentrum op de hoek van de straat. Maar het kan natuurlijk ook om hoogstaande toneellessen gaan, die u kunt volgen wanneer u uw talenten op de bühne goed wilt ontwikkelen. Als u voor een acteercursus bij Toneelhuis Amsterdam gaat, dan profiteert u van topkwaliteit van de bovenste plank. Bij ons wordt de cursus namelijk gegeven door zeer ervaren docenten, die zelf ook acteur of actrice zijn. Zij hebben veel passie voor hun vak en kunnen dit als geen ander op de cursisten overbrengen. Klinkt dit u nou ook allemaal wel als muziek in de oren en zou u ook wel graag zo’n acteercursus willen volgen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Lees dan de informatie in deze tekst even goed door, zodat u weet wat u zoal van ons kunt verwachten. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Wij bieden een acteercursus op verschillende niveaus aan. Als u al veel ervaring hebt, dan komt u bij een gevorderden groep. Als u nog een nieuwkomer bent in deze wereld, dan zult u bij de beginners worden ingeschaald. In ieder geval is er bij ons voor ieder wat wils en zult u zeker aan uw trekken komen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al terug te zien tijdens een acteercursus of eerst op onze website toneelhuisamsterdam.nl. Graag tot snel!

Een acteercursus zal u beslist geen windeieren leggen

Wilt u uw vaardigheden op het podium naar een hoger plan tillen en bent u daartoe op zoek naar een hoogstaande acteercursus? Dan kunt u niet meer om ons heen. Bij ons bent u namelijk te allen tijde welkom voor een cursus op hoog niveau. Wij werken met specialisten uit de toneelwereld, die u de fijne kneepjes van het vak bij kunnen brengen. Dit is niet alleen ontzettend leerzaam, maar natuurlijk ook erg gezellig en inspirerend. Af en toe kan de acteercursus ook wel confronterend zijn, maar daarmee verlegt u juist uw grenzen. U treedt buiten de comfort zone en dit levert nieuwe ervaringen op en doorgaans een breder perspectief. Naarmate u aan uw toneelvaardigheden werkt, zult u dus ook aan uw persoonlijke ontwikkeling werken. Wij zorgen voor een goede begeleiding, zodat u alles uit uzelf kunt halen. En wie weet schittert u dan over enkele jaren wel op het witte doek! Lijkt dit u nou wel wat, maar bent u bang dat een acteercursus flink in de papieren kan gaan lopen? Bij ons is dit gelukkig niet het geval. Bij Toneelhuis Amsterdam zorgen we voor aantrekkelijke tarieven, waardoor de toneellessen voor iedereen te volgen zijn. Ook als u een wat kleiner budget beschikbaar hebt op dit moment. Wacht daarom niet langer, want om de prijs hoeft u het niet te laten. Breng vandaag nog een bezoekje aan toneelhuisamsterdam.nl en schrijf u in!

Heeft u nog vragen over ’t een of ’t ander?

Wilt u zich graag aanmelden voor een acteercursus bij ons, maar wilt u eerst nog even van de hoed en de rand weten? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact met ons op. U kunt ons bereiken door:

  • Een mailtje te sturen, met daarin uw vragen
  • Het contactformulier op toneelhuisamsterdam.nl in te vullen
  • Even te bellen tijdens kantooruren, als u direct iets wilt overleggen.

Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zitten in ieder geval te allen tijde voor u klaar om u meer te vertellen!

Lees meer

Reageren is niet mogelijk