Een beurswand gemaakt door een ware specialist

Een beurswand gemaakt door een ware specialistOngeveer vier tot zes keer per jaar staan wij met ons bedrijf en onze producten op toonaangevende beurzen in de Benelux. Niet alleen prijzen we daarmee onze producten aan, maar vormen we zo ook een goed visitekaartje voor ons bedrijf. We hebben daarvoor gekozen om een beurswand te laten maken bij Beurswandspecialist. Een beurswand is namelijk:

  • Op maakt verkrijgbaar
  • Visueel zeer aantrekkelijk
  • Oogt professioneel
  • Een eenvoudige oplossing voor goede beursaankleding
  • Te gebruiken voor meerdere beurzen

We staan al jaren op beurzen en hebben al diverse mogelijkheden gehad. Eerder hadden we spandoeken en andere zaken die onze stand op een beurs moesten aankleden, maar we waren het er allemaal over eens dat het meer professioneel moest. Een accountmanager van ons bedrijf wees ons op beurswandspecialist.nl, waar we meer informatie over een dergelijke wand hebben weten te vinden. We waren het erover eens dat een beurswand een veel mooiere en professionelere uitstraling heeft dan wat we eerder altijd gebruikte. Daarnaast is een beurswand goed te gebruiken voor andere beurzen, zeker wanneer het ontwerp tijdloos is en niet zodanig product gebonden, dat wanneer een product verandert of uit het assortiment gaat, we steeds een nieuwe wand moeten maken. De keuze was dus snel gemaakt om een beurswand te bestellen.

Het laten maken van een professionele beurswand

We hebben dezelfde accountmanager opdracht gegeven om de beurswand te bestellen bij de Beurswandspecialist. Na overleg gehad te hebben over het ontwerp hebben we besloten om te gaan voor één groot sfeerbeeld dat is voorzien van ons logo en onze slogan. Dit, aangevuld met een goede opstelling van enkele van onze producten uit ons assortiment, een desk waar vragen kunnen worden beantwoord en brochures en flyers kunnen worden vergeven en overige aankleding, zoals een tafel en stoelen voor een goed gesprek, maken de beurs tot één geheel. We creëren daarmee een professionele uitstraling waar wij als bedrijf onszelf trots mee kunnen presenteren. Iets waar we al tijd en naar op zoek waren. Het bestellen van de beurswand was snel geregeld. We hebben het ontwerp door ons vaste mediabureau laten maken volgens alle instructies en dit gedeeld met de Beurswandspecialist. Daarna is de productie ingang gezet en kregen we wonderbaarlijk snel het bericht dat de beurswand klaar was om geleverd te worden. Dit kwam goed uit, want we konden nog geen week later deze nieuwe constructie al voor de eerste keer gebruiken bij een beurs in Utrecht.

Een eenvoudige constructie

We hebben voor de Expolinc variant gekozen die werd aangeboden via Beurswandspecialist.nl. Dit is een wat duurdere wand, maar het systeem is hoogst eenvoudig om op te zetten. De wand staat daarmee in no-time op de beursvloer en dan is het alleen nog maar een kwestie van aankleden. Prachtig hoe de wand de eerste keer op de beursvloer stond. We zijn er heel erg blij mee en zetten hem als we geen beurs hebben nu zelfs regelmatig in de hal van de entree van ons bedrijfspand. Hij past perfect op de muur naast de receptie en geeft ook daar een professionele uitstraling. Zo hebben we twee vliegen in één klap geslagen. Daarnaast is het vervoeren van deze constructie zeer eenvoudig. De beurswand kan compact worden opgeborgen in de bijgeleverde opbergunit en zo vervoerd worden van de zaak naar de beurs en weer terug. Zouden we de beurswand niet binnen ons eigen pand gebruiken, dan kunnen we hem daarin opgeborgen laten en neemt hij geen ruimte in beslag in ons magazijn. Voor ons is dit dus een perfecte oplossing en hebben we hiermee altijd een professionele uitstraling op elke beurs.

Reageren is niet mogelijk