Een cursus keuren volgen

Moet u van uw werkgever een cursus keuren gaan doen? Of wilt u juist als werkgever diverse werknemers op een cursus keuren sturen? Gaat het om de bekende NEN3140 en de NEN 1010 keuring? Dan bent u bij ingeniumbedrijfsadvies.nl aan het juiste adres. We verzorgen dergelijke trainingen in het hele land want we hebben diverse locaties waar u een cursus keuren kunt volgen. Klinkt u dat als muziek in de oren omdat u onlangs een waarschuwing hebt gekregen? Dan moet u natuurlijk niet te lang wachten met het aanmelden voor een cursus keuren. Want het kan letterlijk levens redden. Een goede keurmeester handelt namelijk preventief. Hij of zij zorgt ervoor dat er geen problemen kunnen ontstaan met onder andere elektronische machines. Hij keurt ze na gebruik, geeft ze een waardeoordeel en laat het weten als er gevaarlijke situaties ontstaan. Ook kan hij optreden als waakhond zodat uw bedrijf aan alle veiligheidseisen voldoet. Want als dat niet het geval is dan kan uw bedrijf gesloten worden voor korte of lange duur. Ook kunt u een boete krijgen van een overheidsinstelling. En dat is ook niet zo vreemd want voorkomen is beter dan genezen. Zeker als u gebruik maakt van elektrisch apparatuur, ladders en heftrucks. We kennen in dit land wellicht een strenge regeling wat betreft de NEN regels maar dat lijkt ons wel de beste oplossing. U leert tijdens een cursus keuren niet alleen de basisregels en waar u op moet letten tijdens het keuren. U kunt deze cursus keuren namelijk persoonlijker maken en aanpassen op uw wensen.

Meldt u aan voor een cursus keuren

We bieden namelijk een keur aan verschillende trainingen aan. Niet de standaard trainingen die u elders vindt maar een cursus keuren die is toegesneden op uw behoeftes. Want wat hebt u er aan als u leert hoe u aggregaten moet keuren terwijl u daar nooit mee werkt? Misschien hebt u veel meer aan een cursus keuren zoals cursussen voor:

  • hijs- en hefmiddelen,
  • klimmaterieel, hijsmiddelen en valbeveiliging (combi),
  • heftrucks,
  • grondverzetmachines,
  • hoogwerkers,

Zo ziet u maar weer dat we een cursus kunnen geven die aansluit op uw verwachtingen en eisen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Dan kunt u per onderwerp de inhoud lezen. Ook vindt u de prijs en de data waarop we deze specifieke trainingen aanbieden en ook waar. Wacht niet te lang met het vastleggen van de reservering want vol is vol. Dat kan behoorlijke problemen veroorzaken omdat u dan misschien wel een aantal maanden moet wachten. Wist u trouwens dat wij al meer dan 20 jaar ervaring hebben en dat we onderhand marktleider zijn geworden in het aanbieden van een dergelijke cursus keuren? We kunnen u op maat een geschikt pakket aanbieden. Dat geldt niet alleen voor bedrijven die zelf een keurmeester willen opnemen maar ook voor particulieren. Starters of ZZP’ers die graag een carrière als keurmeester ambiëren zijn dan ook zeker bij ons aan het juiste adres.

Om welk apparaat het dan ook gaat, we bieden de juiste training aan

Wij garanderen een landelijke dekking zodat we elk bedrijf en iedere burger een cursus keuren kunnen aanbieden Onze leraren komen uit dit vakgebied. Het zijn vakbekwame mensen die een carrière als keurmeester hebben gehad of vergelijkbare lessen hebben gegeven op hoge scholen door het hele land. Zoekt u een meer algemene training zoals de verplichte BHV-cursus? Ook dan kunt u op ons rekenen. Hebt u ten slotte nog enkele vragen? Dat kunnen we ons goed voorstellen. Klim in dat geval in de pen en schrijf een e-mail of bel met onze klantenservice. Lees meer..

Reageren is niet mogelijk