Een haartransplantatie in Turkije laten doen

Voor veel mannen is het vervelend om op een bepaalde leeftijd meer en meer haar te verliezen. Het hebben van een volle bos haar is iets wat men liever heeft. Indien u ook met dit probleem te maken heeft en er graag wat wil aan laten doen dan is het zeker de moeite waard om een haartransplantatie in Turkije te overwegen. Bij de prachtige klinieken van Esteworld kan dit veilig en vertrouwd en krijgt u bovendien een garantie op goed resultaat. Vanwege de lagere arbeidslonen in Turkije is het een stuk goedkoper om een haartransplantatie in Turkije uit te laten voeren. De prijzen beginnen namelijk al vanaf 2000 euro en hier kunnen de meeste binnenlandse klinieken niet aan tippen. Ondanks de lage prijzen kunt u wel de allerhoogste kwaliteit verwachten. Niet voor niks staat Esteworld in de top 20 van beste klinieken voor haartransplantaties ter wereld. Ondanks dat de haartransplantatie in Turkije plaats zal vinden kunt u wel rekenen op Nederlands sprekend personeel. Er is tevens in Nederland een consulent beschikbaar waar u terecht kunt met vragen en voor- en nazorg. U hoeft dus niet meerdere malen heen en weer te vliegen als u in Turkije een haartransplantatie laat doen. De behandeling kan al in één dag worden gedaan en daarom hoeft u tevens niet lang van huis te blijven als u bij Esteworld aanklopt om meer haar op uw hoofd te krijgen.

VIP service bij de haartransplantatie in Turkije

Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken voor, tijdens en na de behandeling is alles tot in de puntjes voor u geregeld. Zowel de vluchten als de transfers van en naar en het hotel en kliniek zitten bij de behandeling in. Het luxe hotel zal aanvoelen als een vakantiebestemming en natuurlijk is ook de omgeving prachtig. Naast dit alles staat bij Esteworld de kwaliteit van de behandeling voorop. Zo beschikt de behandeling over diverse keurmerken en is het de enige plaats voor een haartransplantatie in Turkije die is goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid. U kunt dus met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit van de behandeling en de professionaliteit van het personeel. Bij sommige klinieken heeft het personeel meerdere taken en voeren plastisch chirurgen onder andere een haarbehandeling uit. Bij Esteworld is dit zeer zeker niet het geval. De artsen doen alleen haartransplantaties in Turkije en daardoor hebben ze meer ervaring en kennis in huis dan in veel andere klinieken het geval is. Bovendien werkt men bij Esteworld niet met tussenpersonen. Het contact is altijd met personeel van dit bedrijf en daarom zijn er geen extra kosten aan verbonden en weet u zeker dat u alleen door gekwalificeerde mensen zal worden behandeld.

Pijnloze FUE-behandeling

De behandeling die u zult ondergaan als u de haartransplantatie in Turkije wilt gaan doen heet de FUE-methode. Hierbij worden haarzakjes van een gedeelte van het hoofd waar nog wel veel haar groeit met microscopische kleine instrumenten uit het hoofd gehaald en op de kale of kalende plekken weer neergezet. Hierdoor kan ook op deze plekken weer haar groeien. Er zijn veel voordelen verbonden aan deze methode en daarom is dit de enige manier waarop u bij Esteworld een haartransplantatie in Turkije kunt ondergaan. De voordelen zijn onder andere de volgende:

  • Geen scalpel en geen hechtingen
  • Snelle genezing
  • Vrijwel geen kans op littekens
  • Natuurlijk resultaat
  • Oplossing voor de lange termijn

Indien u geïnteresseerd bent in het ondergaan van een behandeling dan kunt u natuurlijk op consult komen bij de experts van Esteworld in Nederland. Bekijk ook vooral de website https://www.esteworld-haartransplantatie.nl/ eens voor meer informatie.

Reageren is niet mogelijk