Een keycord bedrukken voor uw medewerkers

Nederland telt vele uiteenlopende soorten bedrijven. Daarnaast gaat het er op iedere werkvloer anders aan toe. Het ene bedrijf stuurt zijn medewerkers veel op pad, terwijl bij het volgende bedrijf de medewerkers met name op kantoor zijn. Toch hebben alle bedrijven een ding gemeen en dat is dat een keycord altijd handig te gebruiken is. Een keycord bedrukken met het logo van uw bedrijf levert u uiteenlopende voordelen op. Geeft u uw medewerkers de sleutels van het bedrijfspand? Dan wilt u natuurlijk niet dat zij deze vergeten, kwijtraken of dat ze deze verwarren voor andere sleutels die ze gebruiken. Door de sleutels samen met een keycord aan uw medewerkers te geven, verkleint u dit risico aanzienlijk. Door te kiezen voor een keycord bedrukken met uw logo is het voor uw medewerkers altijd duidelijk dat dit de bedrijfssleutels zijn. Daarnaast is het heel handig om de sleutels op deze manier mee te nemen. Het keycord kan uiteraard om de nek gedragen worden, maar het is ook te bevestigen aan een broekriem bijvoorbeeld en gemakkelijk terug te vinden in een tas.

  • Kies de basiskleur
  • Kies het soort keycord
  • Kies de bedrukking
  • Kies de accessoire(s)

Het proces van een keycord bedrukken is zeer eenvoudig en bestaat uit vier stappen. Op de website van de Promoboer is dit allemaal duidelijk aangegeven, maar we geven u er hier graag meer informatie over.

De basiskleur voor uw keycord bedrukken

De eerste keuze die u maakt is de kleur van het keycord. Bij de Promoboer heeft u de keuze uit een heleboel verschillende soorten kleuren. Van de standaard kleuren tot eentje die u zelf uitgekozen heeft, het is allemaal mogelijk. Het is dus mogelijk om de keycord helemaal aan te passen aan de kleurstijl van uw bedrijf. Dit maakt het keycord bedrukken bij de Promoboer ook zo’n populaire optie voor bedrijven. Heeft u de kleur uitgekozen? Dan is het tijd voor het uitkiezen van de soort keycord die u wilt gebruiken. Er zijn cords van 10 mm, 15 mm en 20 mm. De variant van 15 mm is voor de meeste bedrijven het populairst. Het combineert de laagste prijzen met de beste leesbaarheid. Maar u kunt uiteraard ook kiezen voor een keycord bedrukken van een ander formaat. Ook heeft u de keuze uit verschillende materialen. De meest gekozen vorm hiervan is polyester, maar u kunt ook gaan voor nylon, satijn of veter. Het is dus echt mogelijk om deze bestelling helemaal aan te passen aan uw persoonlijke voorkeuren. Hierna is het nog een kwestie van de bedrukking uitkiezen. De meeste bedrijven zullen kiezen voor het bedrijfslogo, maar het is uiteraard mogelijk om voor allerlei soorten bedrukkingen te gaan.

Een keycord bedrukken met de juiste accessoires

Een keycord bedrukken komt standaard met karabijnhaak. Deze haak is ideaal voor het bevestigen van sleutels, maar bijvoorbeeld ook tags die op beurzen en evenementen vaak gebruikt worden door bedrijven. Andere accessoires waar u voor kunt kiezen zijn een veiligheidsclip, een phone strap en een afneembare buckle. Afhankelijk van waar u de keycords precies voor gaat gebruiken kunnen de accessoires zeker van pas komen. Kies dus voor degene die u denkt nodig te hebben in het proces van een keycord bedrukken. De veiligheidsclip is ideaal voor wanneer u kostbare dingen aan de keycords bevestigt. Een phone strap is uiteraard een fijne optie als mensen hun telefoon op die manier met zich mee willen dragen. En de afneembare buckle maakt het nog makkelijker om de spullen die aan de keycord bevestigd worden eraf te kunnen halen zonder de hele cord te moeten afnemen.

Reageren is niet mogelijk