Een personeelsuitje in Amsterdam boeken?

Wil je meer weten over een personeelsuitje in Amsterdam? Lees hieronder meer!

Amsterdam staan bekend als de stad waar het altijd bruist. Als je het ons vraagt de perfecte stad om een personeelsuitje te organiseren. Of je nu op zoek bent naar een rustig uitje of een uitje waarbij je lekker actief bezig bent, in Amsterdam kan het allemaal. In dit artikel lichten we meer toe over het vinden van een geschikt personeelsuitje in Amsterdam en zal bovendien worden aangegeven welke website je kunt bezoeken om een personeelsuitje in Amsterdam te boeken. Ben jij ook benieuwd en klaar om meer informatie op te doen? Lees dan verder in dit artikel!

Welke personeelsuitjes heb je in Amsterdam?

Personeelsuitjes in Amsterdam zijn te boeken in allerlei verschillende soorten en maten. Als je op zoek bent naar een wat minder serieus uitje, dan kun je kiezen voor onder andere de borrelboot of een gezellig stadsspel. Ook worden er avondarrangementen aangeboden, zoals een themafeest, een dinerspel of een pubquiz. Ben je juist op zoek naar een personeelsuiting dat iets serieuzer is? Ook dan kun je in Amsterdam goed terecht. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fietstocht of stadswandeling met een gids. Daarnaast zijn er ook prachtige rondvaarten te boeken. Als je met een creatieve of sportieve groep een personeelsuitje in Amsterdam wilt plannen, dan is een workshop wellicht een goede optie. Je kunt in dat geval kiezen uit de volgende workshops:

  • Workshop cocktails maken
  • Workshop paaldansen
  • Workshop Salsa
  • Workshop bonbons maken
  • Stand-up comedy workshop
  • Kookworkshop
  • Workshop naaktmodel schilderen

Ook als je culinair wilt genieten, zijn er veel mogelijkheden. Zo worden er culinaire tours aangeboden waarbij je met de metro stopt bij drie verschillende haltes. Je wordt bij elke halte begeleid naar een ander restaurant. Met dit personeelsuitje zie je wat van het mooie Amsterdam en geniet je daarnaast van een aantal heerlijke culinaire hoogstandjes. Ook kun je lopend een tour doen langs drie verschillende restaurants. Bij het eerste restaurant krijg je een voorgerecht, bij de tweede een hoofdgerecht en bij de laatste een nagerecht. Wil je een combinatie tussen een rondvaart en een diner? Dat kan met een arrangement waarbij je drie restaurants bezoekt, een rondvaart maakt en een wandeling maakt.

Wil je direct een personeelsuitje boeken?

Ben je er na het lezen van dit artikel van overtuigd dat je een personeelsuitje in Amsterdam wilt boeken? Dan kun je terecht bij het evenementenbureau Specialtours. Specialtours biedt een ruime keuze personeelsuitjes aan. Naast de bovenstaande zijn er nog veel meer andere activiteiten waarmee jij je personeel een geweldige dag kunt bezorgen. Voor zowel kleine als grote groepen is er een passende activiteit te vinden. Gemiddeld ben je voor een arrangement zo’n 50 tot 75 euro kwijt. Heb je een kleiner budget? Dan is dat ook geen probleem. Neem contact op met Specialtours voor de mogelijkheden. Als jij nog vragen hebt naar aanleiding van deze tekst, schroom dan niet jouw vragen te stellen. Ons team staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden en opmerkingen te behandelen. Wil jij direct een personeelsuitje in Amsterdam boeken? Dat kan via www.amsterdamtour.nl

Reageren is niet mogelijk