Een rondreis door Indonesië zult u niet snel vergeten

Het maken van een rondreis door Indonesië is voor velen een droom die in vervulling gaat. Het is een enorm land bestaande uit vele eilanden die op zichzelf weer paradijsjes zijn. U vindt er vele culturen zoals de Molukkers, mensen van Papoea of de inheemse bevolking van eilanden zoals Bali en Java. U kunt tijdens de rondreis door Indonesië die u via dari-java.nl kunt boeken zelfs uw familie opzoeken in onze zogenaamde rootsreizen. Liever van de natuur, de cultuur of de stranden genieten tijdens uw rondreis door Indonesië? Bij Dari Java gaan we geen uitdaging of wens uit de weg. We werken direct met mensen in Indonesië en dat heeft als voordeel dat we kleinschalig en zeer gedetailleerd te werk kunnen gaan. Zoekt u op een bijzondere dag een rondvaart naar de Komodo-eilanden omdat u de legendarische komodovaranen van dichtbij wilt zien? Reken er maar op dat wij adresjes hebben om deze tocht in uw reisprogramma op te nemen. Zo houdt de ene toerist van een programma dat tot in detail is uitgewerkt, een ander zoekt liever het avontuur op en laat zich niet binnen een dergelijk stramien vastleggen. Ook voor hen kunnen we veel beteken. We kunnen u namelijk in contact brengen met lokale hoteleigenaren en reisbureaus. Daarnaast helpen we iedere klant bij het vinden van een goedkope vlucht. Want als u eenmaal uw vlucht hebt geboekt, dan hebt u het duurste van de rondreis door Indonesië eigenlijk al betaald.

Bereidt u goed voor op een rondreis door Indonesië

Natuurlijk kunt u een rondreis door Indonesië zo duur maken als u dat zelf wilt. Maar het is een relatief goedkoop langs met vele vriendelijke mensen die u voor weinig geld onderdak willen verlenen. Dus het is helemaal niet nodig om continu uw portemonnee te trekken. En zeg nou zelf, u bent geen dief van de portemonnee. Laat daarom tevens grote onderdelen, blokken noemen wij ze, voor uw rondreis door Indonesië door ons vastleggen. Maar dat bepalen wij uiteraard niet zelf! Het is geheel aan u om de ene reis wel te doen en de andere te laten. Wilt u bijvoorbeeld enkel Java en Bali verkennen? Dan passen we uw rondreis door Indonesië daarop aan. Of gaat u liever naar Ambon of het grootste eiland van dit land: Borneo? Dat is het eiland met dichte jungles waar u de meest prachtige dieren waaronder de orang-oetan in het wild kunt tegenkomen. Na afloop van een spannende toch bijkomen op het strand aan de Indische oceaan? Tijdens deze rondreis door Indonesië is dit een zeer reële optie. Op onze website kunt u alvast een kijkje nemen als u graag wilt weten hoe een rondreis door Indonesië kan worden samengesteld. Leest u in over de verschillen tussen de:

  • Individuele reizen,
  • De rootsreizen,
  • Groepsreizen
  • En clubreizen die u kunt maken met bijvoorbeeld een faculteit of sportvereniging.

Voor jong en oud maken we een rondreis geheel op maat

Nadat u alles hebt uitgezocht voor uw droomreis, de rondreis door Indonesië, neemt u per telefoon of per mail contact met ons op. Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar en u kunt tevens bij ons op kantoor in Hengelo langskomen om uw ideeën te bespreken. We maken rondreizen voor kleine groepen zoals gezinnen maar ook voor erg grote groepen. Voor zowel ouderen als jonge stelletjes met jonge kinderen kunnen we van dienst zijn. Sinds 2005 maken we deze speciale reizen op maat, mede dankzij de hulp van de lokale bevolking. Dankzij hen is het nu eindelijk mogelijk om de grootste geheimen van deze gigantische eilandengroep met u te delen! Lees ook : Individueel Indonesië op maat – Dari-Java

Reageren is niet mogelijk