Een sloopauto verkopen? Neem snel contact met ons op

Is uw auto onverwachts afgekeurd? Haast u dan naar de Nationale sloopauto ophaaldienst:

  • Bel met het speciale telefoonnummer dat u daar aantreft. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar. Dus ook als u uw sloopauto wilt verkopen omdat u ’s nachts een ongeluk hebt gehad, dan doen we er beslist niet moeilijk over als u ons midden in de nacht wakker belt. U kunt er ook voor kiezen om u terug te laten bellen op een tijdstip dat u beter uitkomt. Vul dan uw naam en het telefoonnummer op de website in.
  • Geef tijdens het gesprek aan wat de schade is, om welk merk en model het gaat, wat het bouwjaar is en geef uw kentekenplaat door,
  • We komen dan op de afgesproken dag bij u langs om de auto op te halen, ongeacht uw woonplaats in Nederland,
  • U krijgt direct een vrijwaringsbrief en het geld in contanten uitbetaald.

U leest het, uw sloopauto verkopen is een peulenschil en we geven u altijd een eerlijke prijs. Klinkt u dat als muziek in de oren en hebt u het vermoeden dat uw wagen niet door de volgende apk-keuring komt? Is het de hoogste tijd om afscheid te nemen van uw trouwe auto? Dan kunt u maar beter deze website bookmarken zodat u snel uw sloopauto kunt verkopen. Het geld dat u krijgt kunt u vervolgens investeren in een nieuwe auto want u wilt waarschijnlijk niet te lang zonder vervoer zitten.

U kunt nu snel uw sloopauto verkopen

Een sloopauto verkopen aan ons bedrijf is slim. Niet alleen omdat u waar krijgt voor uw sloopauto. Het verkopen gaat ook nog eens razendsnel terwijl u er niet eens uw huis voor uit hoeft. Het kan gebeuren dat de auto de garage niet meer uit mag. U bent als dealer of garagehouder ook van harte welkom want we kunnen u uiteraard ook van dienst zijn. Een sloopauto neemt alleen maar plek in dus als u een auto hebt afgekeurd dan wilt u daar zo spoedig mogelijk vanaf. Overlegt u dat wel eerst met de eigenaar? Een ander argument om uw sloopauto te verkopen aan ons bedrijf is het feit dat we uw wagen niet zo maar naar de sloperij brengen. Een sloopauto impliceert namelijk niet per definitie dat uw wagen daadwerkelijk rijp voor de sloop is. Het betekent over het algemeen dat de auto niet meer over de Nederlandse wegen mag rijden. We kunnen kleine aanpassingen aan de wagen aanbrengen en uw auto verschepen naar hulpbehoevende gebieden. Denk aan gebieden in Azië, Oost-Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Het is best mogelijk dat uw auto daar nog tien jaar rond kan rijden. En anders slopen we kostbare onderdelen uit de auto die we kunnen doorverkopen aan dealers en garagebedrijven. Het echte schroot gaat wel naar de sloperij en daar ontvangen we meestal een aardig bedrag voor waarmee we volgende sloopauto’s mee kunnen opkopen.

Waar u dan ook woont in Nederland, we halen uw wagen graag op

Uw sloopauto verkopen bij ons bedrijf kan aldus erg snel. U krijgt er een mooi bedrag voor en de kans dat uw auto of nog gebruikt kan worden of in zijn geheel wordt gerecycled is erg groot. We willen milieuvervuiling zo veel mogelijk tegengaan en dat is uiteraard een van de redenen waarom we er zorg voor dragen dat uw auto een goede eindbestemming krijgt. Hopelijk bent u nadien tevreden over onze services. We stellen het zeer op prijs als u onze website wilt belonen met een cijfer van 1 tot en met 10. Zo hebben we op dit moment een gemiddelde van maar liefst een 9,2! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk