Een warmtepomp kopen voor ons huis

Mijn vriendin en ik zijn een paar jaar geleden met het energiezuiniger maken van ons huis en dit valt niet mee. Wij hadden geluk dat ons huis nog niet zo oud is, daarom moesten wij minder aanpassingen maken, maar sommige aanpassingen waren lastiger dan wij van te voren hadden gedacht. Ons idee was eerst om ons hele huis aan te pakken in een jaar, maar dat bleek niet mogelijk en was misschien een beetje te optimistisch. Gelukkig hebben wij uiteindelijk de stappen toch gemaakt, wij wilden alleen nog een warmtepomp laten plaatsen. Ons plan was om het apparaat te laten plaatsen door een bedrijf met veel ervaring en wij kwamen uit bij The Sunshine Company. Dit bedrijf gaf ons goed advies en heeft begin deze maand het apparaat geplaatst. Mijn vriendin en ik hadden een paar jaar geleden het geluk dat wij een grote meevaller kregen, wij hadden namelijk een mooi bedrag gewonnen met een loterij. Wij wilden dit bedrag graag goed gebruiken en overlegden daarom wat wij het beste met dit geld konden doen. Wij hadden toen al een huis samen en het leek ons het beste om het huis duurzaam te maken, omdat dit beter voor het milieu is, maar omdat wij hierdoor ook minder kosten hebben. Sindsdien hebben wij verschillende dingen gedaan en als laatste wilden wij nog een warmtepomp laten plaatsen. Wij hadden destijds het idee om alles in een jaar te laten doen en hadden goede hoop, maar veel dingen waren minder gemakkelijk dan wij dachten. Uiteindelijk heeft alles iets meer gekost dan wij hadden gecalculeerd, maar wij zijn blij dat wij voor de verduurzaming hebben gekozen. Met het plaatsten van een warmtepomp zouden wij al onze energie zelf opwekken en dit zou een mijlpaal voor ons worden. Wij zochten alleen nog een bedrijf dat ons kon adviseren en het apparaat kon plaatsen.

Een expert op het gebied van een warmtepomp en zonnepanelen

Samen gingen wij op zoek naar bedrijven die ons konden helpen en wij kwamen uiteindelijk uit bij The Sunshine Company. Dit bedrijf heeft veel ervaring met het plaatsen van een warmtepomp en kan ook zonnepanelen plaatsen. Wij namen contact op met dit bedrijf en hadden een zeer fijn gesprek. Zij bekeken onze situatie en legde aan ons uit welke warmtepomp het beste voor ons zou zijn. Dit bedrijf kon het apparaat voor een goede prijs bij ons plaatsen en had daarnaast veel goede beoordelingen, daarom kozen wij voor hun.

De laatste stap is afgerond

Begin deze maand kwamen de monteurs langs om de warmtepomp te plaatsen. Het was meer werk dan wij hadden verwacht, maar de mannen werkten hard door. Wij zijn blij dat wij nu volledig van het gas af zijn en al onze energie zelf opwekken. Wij waren erg blij met het werk van The Sunshine Company en raden daarom dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel ervaring met het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen
  • Wij hadden een fijn gesprek en kregen goed advies
  • Dit bedrijf kon de warmtepomp voordelig plaatsen
  • Wij wekken nu al onze energie zelf op
  • Lees meer…

Reageren is niet mogelijk