Een zonneboiler kopen

Mijn vriendin en ik zijn de laatste tijd aan het kijken of we geld kunnen besparen in huis en willen dit graag op een milieuverantwoordelijke wijze doen. Mijn vriendin is iemand die erg begaan is met het milieu, ze geeft veel om dieren en probeert goed op te letten hoe we omgaan met energie. Ze let op waar de producten vandaag komen en van welke materialen ze gemaakt zijn. Ik vind het milieu ook erg belangrijk, maar let meer op hoeveel iets kost. Eigenlijk let ik meer op de prijs van een artikel en denk minder vaak aan het milieu. Een paar maanden geleden waren we over ons energieverbruik aan het praten. We willen dit graag allebei verminderen, maar hebben hier een andere reden voor. Mijn vriendin wil graag dat we groene energie gaan inkopen en minder gas verbruiken vanwege het milieu. Ik zag dat we veel geld uitgaven aan energie en dacht dat we dit konden verminderen. In ons gesprek bespraken we verschillende opties, zoals korter douchen, het licht uitdoen als we het niet gebruiken, maar ook een zonneboiler kopen. Ik had gelezen dat de gasprijzen de aankomende jaren gaan stijgen en door een zonneboiler te kopen kunnen we het verbruik verminderen. We hadden een lijstje gemaakt van dingen die we konden doen. Ik wilde graag eerst weten hoeveel we konden besparen door een zonneboiler te kopen. Ik bezocht verschillende websites om over zonneboilers te lezen. Ik las dat een zonneboiler niet altijd voordeliger is, maar in veel gevallen wel. Het leek ons verstandig om een bedrijf te benaderen die dit voor ons kon uitrekenen. Als het voordeliger was, dan zouden we een zonneboiler kopen voor ons huis.  

Een zonneboiler kopen bij Facility Supply 

We gingen op zoek naar verschillende bedrijven die zonneboilers verkopen. In Nederland kan je tegenwoordig steeds meer bedrijven vinden die zonnepanelen en zonneboilers verkopen en we vonden er al snel verschillende. Een van de bedrijven die we vonden was Facility Supply. We namen via hun website facilitysupply.nl contact op met dit bedrijf. We vertelden dat we misschien een zonneboiler wilden kopen, maar graag eerst wilden weten of dit voor ons voordeliger zou zijn. Een van de medewerkers vertelde ons dat ze een berekening konden maken, hiermee zouden we te weten komen wat de terugverdientijd zou zijn. Dit leek ons een goed plan en we vroegen of ze dit voor ons konden doen. Volgens de berekening zouden we binnen 12 jaar de zonneboiler terugverdienen. Het bedrijf kon ons helpen met de verschillende subsidies en ze zouden alles voor ons installeren. We hadden ook contact met een aantal andere bedrijven, maar bij hun was de terugverdientijd vergelijkbaar. We bespraken de berekeningen en besloten daarna om een zonneboiler te kopen bij Facility Supply.

Erg blij met onze zonneboiler

Twee weken geleden hebben de medewerkers van Facility Supply de zonneboiler bij ons thuis geïnstalleerd. De zonneboiler werkt erg goed en we zijn erg blij met onze keuze om een zonneboiler te kopen. Het is een dure investering, maar deze investering gaan we uiteindelijk terugverdienen. Bovendien is een zonneboiler beter voor het milieu en gebruiken we nu minder gas. Na alle problemen over gas in Nederland, kunnen wij zeggen dat we ons best doen om minder gas te gebruiken. Er zijn nog meer dingen die we kunnen doen in huis en daar gaan we binnenkort naar kijken. Wij besloten om een zonneboiler te kopen bij Facility Supply.

  • Facility Supply kon een handige berekening voor ons maken
  • Binnen 12 jaar kunnen wij onze investering terugverdienen
  • Een zonneboiler is beter voor het milieu
  • We gebruiken nu minder gas dan voorheen

Reageren is niet mogelijk