Furuno navigatieapparatuur voor mijn boot kopen

Een paar maanden geleden besloten mijn vrouw en ik om een boot te kopen. Ik ben al jaren ondernemer en het ging erg goed met mijn bedrijf. In 8 jaar tijd is het bedrijf gegroeid van 4 mensen naar 53 werknemers en we maakten veel winst. In die 8 jaar heb ik echter ontzettend veel gewerkt, waardoor ik weinig tijd kon besteden met mijn gezin. Mijn vrouw begreep dat een onderneming veel werk is, maar ze vond het na al die jaren genoeg. Ik werkte altijd 6 dagen en vaak zelfs 7, hierdoor kon ik weinig tijd doorbrengen met de rest van het gezin. Zij wilde graag dat ik minder zou werken, of het bedrijf zou verkopen. Een half jaar geleden kwam er een koper voor het bedrijf en het was een goede optie om het bedrijf te verkopen. Door de verkoop zou ik niet meer hoeven te werken en veel geld overhouden. We waren een aantal maanden aan het onderhandelen en uiteindelijk werden we het eens. Mijn vrouw was erg blij met de verkoop, maar ik maakte mij zorgen of ik genoeg te doen zou hebben. Daarom heb ik besloten om een boot te kopen. Ik heb altijd al een boot willen hebben, maar ik had er nooit tijd voor. Ik had nu genoeg geld en tijd en besloot om een mooie boot uit te zoeken. Voor mijn boot had ik ook navigatieapparatuur nodig en ik had van veel mensen gehoord dat Furuno goede apparatuur voor boten maakt. Ik had bovendien verschillende websites bezocht waar ik ook las dat Furuno een goed merk is voor navigatieapparatuur. Ik wist niet waar ik producten van Furuno kon kopen, maar ik dacht dat ik dit gemakkelijk online zou kunnen vinden.   

Furuno navigatiesysteem bij Sail360 gekocht

Online zocht ik naar bedrijven die Furuno navigatieapparatuur verkochten en ik vond verschillende webshops die dit merk aanboden. Een van de websites die ik vond was  https://www.sail360.nl/nl/furuno-producten/ van het bedrijf Sail360. Dit bedrijf verkoopt erg veel artikelen voor boten, zoals kleding, navigatiesystemen en stuursystemen. Ik zag dat ze verschillende producten verkochten van het merk Furuno, maar ik wist niet wat ik het beste kon kopen. Ik nam daarom contact op met de klantenservice van Furuno. Ik vertelde ze welke boot ik had gekocht en vroeg welk navigatiesysteem ik het beste kon kopen voor de boot. Ik vertelde dat ik niet veel ervaring heb met varen en daarom een gemakkelijk systeem wilde kopen. De medewerker van Sail360 kon mij goed advies geven en vertelde mij welke producten ik het beste kon aanschaffen. Hij vertelde dat voor mij een aantal producten van Furuno erg geschikt waren, omdat ze veel opties hebben, maar toch gemakkelijk om te gebruiken zijn. De producten die ik wilde kopen waren allemaal op voorraad, zodat ze snel geleverd konden worden. Ik volgde het advies op van de medewerker van Sail360 en kocht een aantal producten die werden aangeraden. De producten kon ik voor een goede prijs kopen, want ik zag ze nergens anders goedkoper.

Een gemakkelijk navigatiesysteem   

Ik gebruik het navigatiesysteem van Furuno een aantal weken en ik vind het een erg goed systeem. Ik kon snel leren om hiermee om te gaan en het is gemakkelijk om te gebruiken. Er zitten veel opties bij het systeem, maar ik weet nog niet hoe ik alles moet gebruiken, maar dat zal ik snel leren. Voor producten van Furuno kan ik Sail360 aanraden.

  • Ze verkopen veel verschillende producten
  • Ik kreeg een goed advies
  • De producten waren voordelig
  • Het systeem werkt erg goed

Reageren is niet mogelijk