Geef een naambordje voordeur cadeau

Als je binnenkort naar een verjaardag moet en geen idee hebt wat je de persoon in kwestie moet geven, dan is het wellicht een leuk idee om hem of haar een leuk naambordje voor de voordeur cadeau te doen. Het mooie aan een naambordje voordeur is dat je het meteen persoonlijk kunt maken door de naam of namen van de bewoners van het huis toe te voegen. Dus ondanks het feit dat het enkel een naambordje is, dus niet veel meer dan bijvoorbeeld een vierkantje van 10 bij 10 centimeter, je kunt er toch nog een attent en persoonlijk presentje van maken. Dat maakt het meteen ook een mooi cadeau om te geven. Maar een naambordje voordeur is niet alleen maar een vierkantje van bijvoorbeeld 10 bij 10 centimeter. Je kunt kiezen uit verschillende materialen, afmetingen en kleuren voor het naambordje voordeur. Ook qua opdruk kun je kiezen voor de namen van het gezin, het huisnummer of alleen 1 van beide. Je hebt dus heel veel vrijheid om een uniek naambordje te creëren. Dat maakt het meteen ook een leuk cadeau, want je geeft iets dat je niet zomaar even in de winkel kunt kopen. Je kunt het naambordje voordeur uiteraard wel in de winkel halen of online bestellen bij naambordjeswinkel.nl, maar het eindresultaat is een uniek product. Al was het maar omdat je alle namen van de gezinsleden op het naambordje voordeur plaatst. De kans dat je in Nederland een combinatie vindt van 4 of 5 exact gelijke namen op 1 naambordje is niet zo groot. Individuele namen zul je wel meer tegenkomen, maar het zijn altijd de combinaties die ervoor zorgen dat iets schaarser wordt. Maar een naambordje voordeur is ook leuk om gewoon voor jezelf te kopen. Als je nog geen naambordje op de deur hebt of naast de voordeur op de muur van het huis, dan is het hoog tijd dat je daar iets aan doet. Men voelt zich des te meer welkom, wanneer een woning herkenbaar is aan de hand van de bewoners. Net zoals een naamplaatje op de kleding van een medewerker meteen een barrière doorbreekt, zo kan een naambordje hetzelfde effect bereiken. Bezoekers zien meteen wie er in het huis wonen, dat er bijvoorbeeld sprake is van een echtpaar of gezin en dat werkt gewoon uitnodigend. Dus als je nog geen naambordje hebt of als je weet dat iemand anders nog geen naambordje heeft, kom dan snel naar de website en bestel een leuk bordje voor op of naast de voordeur. 

Een naambordje voordeur bestellen is zo geregeld

Als je op zoek bent naar een leuk naambordje, dan kun je deze heel gemakkelijk online bestellen via naambordjeswinkel.nl. Je kunt hier terecht voor allerlei verschillende soorten naambordjes gemaakt van verschillende materialen zoals: 

  • Leisteen
  • RVS
  • Gas

Je kunt zelf kiezen wat er op de naambordjes gedrukt moet worden. Dus dat kan een huisnummer zijn, de naam van een praktijk of de namen van alle gezinsleden. Daarna wordt het bordje naar je toegestuurd. 

Kijk op de site voor meer informatie

Mocht je meer willen weten, dan kun je altijd even en kijkje nemen op de website. 

Reageren is niet mogelijk