Geef u hier op voor het VCA examen!

Wie in de bouw werkt, zal moeten weten hoe hij of zij de veiligheid kan waarborgen. Mensen die dit niet weten, komen niet alleen veel minder snel aan een baan, zij kunnen ook een gevaar vormen voor de mensen op de bouwplaats. Vandaar dat veel werkgevers van hun personeel verlangen dat zij het VCA examen hebben afgelegd. Mocht u momenteel een baan zoeken in de bouw, maar merken dat dit moeilijk is, dan nodigen wij u uit om bij ons een VCA examen te komen afleggen. U zult namelijk merken dat wij u heel goed van dienst kunnen zijn en dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk op het VCA examen voor te bereiden. Wij hebben de mogelijkheid om op ieder moment in het jaar te beginnen. Wij hebben al heel veel mensen van een dergelijk diploma mogen voorzien en wij krijgen altijd heel goede reacties op onze diensten. Mocht u daarom ook graag met ons in zee willen gaan, dan kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Het adres van onze site is vca-cursus.com. Hier kunt u zien waar wij bij u in de buurt actief zijn. Wij geven de cursus namelijk op vele locaties in het land waardoor wij u kunnen garanderen dat wij altijd wel ergens bij u in de buurt actief zijn. Dat betekent dus dat u niet lang onderweg hoeft te zijn om naar onze cursuslocatie te komen. Mocht u daarom in uw eigen provincie willen worden opgeleid, dan zorgen wij dat dit voor de bakker komt. 

Wij bereiden u optimaal voor op het VCA examen

Wanneer u bij ons een VCA examen komt afleggen, bereiden wij u ook altijd heel goed voor op deze finale test. Wij zullen u gedurende een dag alles leren wat u moet weten om het uiteindelijke VCA examen te kunnen halen. Wij merken dat veel van de mensen die bij ons het VCA examen willen afleggen het niet prettig vinden om met een hoop theorie overladen te worden. Vandaar dat wij erin geslaagd zijn om een goede mix te maken van theorie en praktijk. Wij zullen u aan de hand van videofragmenten laten zien wat u moet weten. Ook zullen wij deze situaties meteen met de hele groep bespreken zodat u aan de hand van praktische voorbeelden inzicht aanleert. Dat is een methode die zich al heel vaak bewezen heeft. Aan het eind van de dag bent u helemaal klaar voor het uiteindelijke examen. U kunt dan meteen de test maken en daarna hoort u of u geslaagd bent of niet. Kijk daarom even op vca-cursus om te zien wanneer  bij ons zou willen beginnen. Wij doen er alles aan om u snel te ontvangen.

Geef u vandaag nog bij ons op

Alhoewel wij de cursus op meerdere momenten in het jaar beginnen, zouden wij u willen aanraden om u snel in te schrijven. Zo kunt u namelijk:

  • Snel beginnen met uw cursus
  • in een mum van tijd de juiste vaardigheden aanleren 
  • binnenkort al examen doen

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u ons altijd even bellen of mailen. 

Reageren is niet mogelijk