Geniet van de mooiste PVC vloeren

Als je je woning moet voorzien van een mooi vloer, dan is het geen gek idee om te kiezen voor een van de mooie PVC vloeren van lab21. PVC vloeren hebben een aantal belangrijke voordelen ten opzichte van houten vloeren. Hout is een levend materiaal en vergt daarom het nodige onderhoud. PVC is echter veel onderhoudsvriendelijker. Je dient de vloer schoon te maken, maar je hoeft PVC vloeren niet in de was te zetten of te lakken. Hout heeft ook de neiging om vloeistoffen te absorberen. Om dit te voorkomen kun je de vloer dus lakken, zodat de houten vloer over een beschermlaag beschikt. Doe je dit niet, dan wordt vloeistof dus geabsorbeerd. Als je ergens een paar druppels frisdrank laat vallen en dat niet meteen opruimt, dan zal je te maken krijgen met zichtbare vlekken. Bij PVC vloeren heb je dat probleem niet. Deze absorberen het vocht niet en zijn daarom ook veel eenvoudiger schoon te maken. Je kunt gewoon een sopje maken met zeep of allesreiniger en de vloer schoonmaken. Een ander voordeel van PVC vloeren is het feit dat deze vloeren een stuk goedkoper zijn dan houten vloeren. Dat is natuurlijk interessant, want gezien de voordelen van PVC vloeren zou je denken dat deze juist duurder zijn. Waarom kiezen mensen dan toch voor hout? Dat is voornamelijk een psychologisch verhaal. Het is puur het idee dat je echt hout in je woning hebt. Dat is waarom mensen toch voor hout kiezen. Dat zou een geldig argument zijn als je bij een PVC vloer overduidelijk kan zien dat het geen echt hout is. Bij de goedkopere laminaat vloeren is het duidelijk te zien, maar veel PVC vloeren zijn van dusdanige kwaliteit dat je de vloeren nauwelijks nog van echt hout kunt onderscheiden. Aangezien de PVC vloer dus ook nog eens veel goedkoper is, is het eigenlijk niet meer dan logisch dat je kiest voor deze vloersoort. Waarom zou je immers voor een duurdere vloersoort kiezen die ook nog eens meer onderhout vergt, als er een goedkopere onderhoudsvriendelijke optie beschikbaar is?

Surf naar lab21.nl en bekijk de PVC Vloeren

Het mooiste is om de vloeren in het echt te bekijken, maar voordat je dat doet kun je ze al online bekijken. Zo kun je alvast een indruk krijgen van alle mogelijkheden en hoe een PVC vloer eruit kan zien. Er zijn uiteraard verschillende opties qua kleuren en printen, maar het is toch fijn als je een beetje een indruk kunt krijgen van dit type vloer. Dat kan dan ook heel eenvoudig via de site van lab21.nl. Maar uiteindelijk wil je het natuurlijk met je eigen ogen zien en daarvoor kun je terecht in 1 van de showrooms van lab21. Deze showrooms vind je in verschillende steden zoals: 

  • Amersfoort
  • Amsterdam
  • Breda
  • Delft

Dus als je de vloeren zelf wilt bekijken, dan ben je altijd welkom in 1 van de vele showrooms van lab21 in Nederland. Het is fijn dat je een voorbeeld kunt zien via het internet, maar
uiteindelijk beslis je je keuze toch op basis van het echte werk.

 

Reageren is niet mogelijk