Geniet van een heerlijke BBQ op locatie met kok

Geniet van een heerlijke BBQ op locatie met kokAls het mooi weer is, dan is het natuurlijk heel fijn om gasten uit te nodigen in de openlucht. Juist als het mooi weer is, dan wil je niet met z’n allen ergens binnen gaan zitten. Het kan natuurlijk wel, maar het voelt vaak heel vervelend als iedereen binnen zit, terwijl het buiten stralend mooi weer is. Mensen denken vaak dat ze geen keuze hebben. Er moet immers eten worden geserveerd en dus ben je al snel gebonden aan een binnenruimte. Als je een catering inschakelt, dan is het immers lastig om het eten allemaal buiten neer te zetten. Waar gaat men zitten? Hoe gaat men het opeten? Het is niet altijd even gemakkelijk. En binnen is het nu eenmaal allemaal al geregeld. De stoelen en tafels staan er al en je hoeft de mensen alleen maar naar binnen te loodsen. Maar als je echt op zoek bent naar een geslaagd evenement met lekker eten en een heerlijke sfeer, dan is het in de zomer juist wel leuk om toch voor de buitenlucht te kiezen. Als je een tuin hebt die groot genoeg is of wellicht een binnentuin kunt gebruiken behorende bij het bedrijfspand, dan is het niet per se heel moeilijk om daar een leuk evenement te organiseren. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een BBQ. Nu denk je wellicht dat dat helemaal geen optie is, want wie kun je dan aan het werk zetten om al het vlees te grillen? Zelf heb je daar uiteraard geen tijd voor, want jij bent de gastheer of gastvrouw en je hebt het dus al druk genoeg om alles in goede banen te leiden. Daarnaast moet je dan al het vlees inslaan en de salades en dergelijke. Dat wordt al snel een heel onoverzichtelijk zootje. Tenminste, dat zou je denken. Want je kunt ook kiezen voor een BBQ op locatie met kok. Je kiest dan voor een catering die al het eten verzorgt, van het vlees tot en met de salades en de sausjes. Maar dat is dus nog niet alles. Want in tegenstelling tot een reguliere catering komt er dus ook een kok mee. De bezorgers gaan bij een normale catering weer weg, maar als je kiest voor een BBQ op locatie met kok, dan kun je er op vertrouwen dat het eten allemaal in orde is. Alles wordt immers heerlijk op de BBQ klaargemaakt door een professionele kok. Door te kiezen voor een BBQ op locatie met kok kun je dus een evenement buiten plannen, je kunt de gasten een heerlijk lekker stukje vlees voorzetten én jij houdt tijd over om gewoon je ding te doen. Je hoeft je immers niet met het eten bezig te houden, dus ook jij kunt genieten van lekker stukje vlees in de zon.

Waar kan ik terecht als ik op zoek ben naar een BBQ op locatie met kok?

Mocht je een BBQ op locatie met kok willen, dan kun je terecht bij Konings-Culinair. Hier kun je verschillende soorten van BBQ’s reserveren namelijk:

  • BBQ standaard
  • BBQ Popular
  • BBQ extra

Naast een BBQ op locatie met kok kun je ook kiezen voor koude hapjes en warme hapjes, een Walking-Diner of een Privé Diner. Op de site van konings-culinair.nl kun je via de foto’s alvast een indruk opdoen van wat je zoal kunt verwachten van een BBQ op locatie met kok. Tevens zie je op de site ook het menu van de BBQ op locatie met kok.

Reserveer via de site

Mocht je dus een BBQ op locatie met kok willen, dan kun je deze via de website reserveren. Even bellen kan natuurlijk ook.

Reageren is niet mogelijk