Gietvloer voor bedrijven

Voor ieder bedrijf is het de vraag welk soort vloer het meest geschikt is voor de specifieke situatie. In veel gevallen kan een gietvloer een goed idee zijn. Voor veel bedrijven en instellingen is het zo dat het belangrijk is dat de vloeren op hun locatie zo glad mogelijk zijn en dat ze geen kieren bevatten. Dit is bijvoorbeeld in een ziekenhuis van belang, om vervoer met bijvoorbeeld brancard of rolstoel zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Maar ook in de industrie kan dit erg belangrijk zijn, om ervoor te zorgen dat het verplaatsen van goederen van de ene naar de andere plek zo gemakkelijk mogelijk gaat. Dat een gietvloer naadloos is en geen kieren heeft, is natuurlijk in deze situaties ook erg belangrijk. Er kan zo geen stof tussen gaan zitten en gemorste vloeistoffen kunnen niet weglekken. Hierdoor is de gehele ruimte gemakkelijker schoon te houden en blijft het hygiƫnisch. Daarnaast is de juiste soort gietvloer ook waterdicht en zwaar te belasten. Allemaal eigenschappen die het voor gebruik in de industriƫle omgeving, maar ook voor bijvoorbeeld zorginstellingen, tot een zeer geschikt materiaal maken.

Gietvloer toepassen in woningen

Voor veel verschillende soorten bedrijven en instellingen is een gietvloer dus een zeer goede keus, maar ook voor woningen is het een uitstekende optie. Een groot voordeel ervan is dat het door de speciale eigenschappen eigenlijk in iedere ruimte toe te passen is. Of het nu om de slaapkamer, woonkamer, badkamer of keuken gaat, door het feit dat het waterdicht is en eenvoudig is schoon te maken kan het overal aangelegd worden. Je bent bovendien maar weinig kwijt aan de vloeren schoon houden, wat altijd een prettig gegeven is. Een groot pluspunt voor huiselijk gebruik is ook dat het zacht en niet koud aanvoelt. Loop jij graag op blote voeten of heb je kinderen die graag op de vloer spelen, dan is een gietvloer dus echt een aanrader. Dat het slijtvast is, betekent dat je niet snel weer aan de slag zult hoeven gaan met het aanleggen van nieuwe vloeren. Aangezien dit een tijdrovende klus is, vanwege het feit dat je eerst alles uit huis zult moeten halen, is het natuurlijk wel zo fijn als je dit niet om de paar jaar weer opnieuw hoeft te doen. Zo zijn er dus heel veel redenen te noemen waarom een gietvloer ook voor gebruik in woningen een uitstekende keus is.

Doe het zelf met Decochip

Lijkt een gietvloer jou ook ideaal, dan is het goed om te weten dat je deze helemaal zelf aan kunt leggen. De samenstelling van het product is tegenwoordig namelijk dusdanig dat je dit als doe-het-zelver prima zelf kunt verwerken en voor een mooi resultaat kunt zorgen. Wil jij hier zelf mee aan de slag gaan, dan doe je er goed aan om de benodigdheden hiervoor aan te schaffen bij Decochip. Waarom zou je nu juist voor hen kiezen? Dat doe je omdat:

  • zij jou uitstekend advies kunnen geven over welke variant gietvloer voor jou de beste keus is
  • zij een goede kwaliteit leveren tegen gunstige prijzen
  • je bij hen na bestelling een gratis workshop kunt volgen, zodat je zeker weet dat je op de juiste manier aan de slag gaat
  • je er bij hen op kunt vertrouwen dat je de juiste hoeveelheid product in precies de juiste kleur krijgt

Dat laatste is namelijk ook een groot voordeel, gietvloeren zijn eigenlijk in iedere gewenste kleur aan te leggen. Wil jij ook graag een gietvloer in jouw bedrijfsruimte of woning? Neem dan zeker eens een kijkje op de site van Decochip.nl!

Reageren is niet mogelijk