Glazen screenprotector

Als je net een nieuwe telefoon hebt gekocht wil je natuurlijk dat deze goed beschermd wordt. Door middel van een stevig hoesje of een goede case kun je ervoor zorgen dat klappen worden opgevangen als je telefoon valt, maar het scherm blijft vaak een zwaktepunt. Hoe vaak zie je niet een smartphone die er nog prachtig uitziet, maar wel een grote barst op het scherm heeft? En wat te denken van de kleine krasjes op het scherm, die je al heel snel kunt krijgen en die je hele telefoon er gelijk een stuk minder mooi uit doen laten zien. Gelukkig is er een oplossing: de glazen screenprotector. Maar waarom zou je voor een glazen screenprotector kiezen en niet voor een plastic variant? Wij leggen het graag aan je uit.

Waarom een glazen screenprotector?

Maar eerst: wat is een screenprotector? Simpel gezegd is een screenprotector een dun laagje dat je over je scherm plaatst en dat je scherm beschermt tegen krassen. Dat doet een screenprotector doordat als je krassen krijgt, deze op de screenprotector komen en niet op het scherm van je dure telefoon. En als je na een tijdje vindt dat je te veel krassen hebt, dan vervang je natuurlijk gewoon je screenprotector en je telefoon is weer zo goed als nieuw. Maar zou het ideaal niet zijn als je screenprotector niet zo makkelijk krast, en ook nog eens beschermd tegen breuken in het glas? Want ook al heb je een plastic screenprotector, het scherm van je telefoon kan nog steeds breken, bijvoorbeeld door een harde val. En dat is precies waar de glazen screenprotector voor ontwikkeld is. Deze screenprotector wordt, zoals de naam al doet vermoeden, gemaakt van glas. Daardoor merk je er bijna niks van dat je een screenprotector op je scherm hebt zitten, want het voelt net zoals je glazen scherm. Bij een plastic screenprotector voel je altijd wel dat er een laagje over je scherm zit, maar een glazen screenprotector is bijna niet merkbaar. Dat komt ook doordat het glaasje extreem dun is, vaak minder dan een halve millimeter. Je hebt het dus echt niet door dat het erop zit, maar het beschermt je telefoon wel tegen krassen en barsten in je scherm

Extra hard glas

De reden dat een glazen screenprotector je beter beschermt tegen krassen en barsten in het scherm van je telefoon is dat het gemaakt is van extra stevig glas. In tegenstelling tot plastic is het bij glas heel goed mogelijk om de hardheid van het glas te veranderen en dus het glas harder te maken. En als het glas harder wordt krast het een stuk minder snel en is je telefoon dus een stuk beter beschermd. Daarnaast is een glazen screenprotector een stuk steviger, zodat de screenprotector ook klappen op kan vangen. Daardoor barst het glas van je telefoon een stuk minder snel. Wat er weleens gebeurd is dat je glazen screenprotector barst bij een val in plaats van je scherm, maar in onze ogen is dat een prima deal. Voor een paar euro heb je immers al een nieuwe glazen screenprotector! Glazen screenprotector hebben nog meer voordelen ten opzichte van de traditionele plastic screenprotectors. Zo zijn ze volledig transparant en zeer gevoelig, dus je kunt blijven genieten van je scherm en je touchscreen blijft gewoon goed werken. Daarnaast is het bij deze screenprotectors praktisch onmogelijk om bubbels tussen je scherm en de screenprotector te krijgen. Als je dus je screenprotector goed aanbrengt, en dat is gelukkig helemaal niet zo moeilijk, zie je er bijna niks. B2ctelecom.nl heeft glazen screenprotectors voor iedere populaire smartphone, dus zoek snel jouw smartphone op en bestel!

Reageren is niet mogelijk