Groepsaccommodatie Twente voor gezellige vakantie

Als je met een groep van meer dan zes personen ergens wilt overnachten, dan moet je zeker eens een groepsaccommodatie te Twente overwegen. Het is altijd lastig om voor middelgrote groepen mensen een geschikte verblijfplaats te vinden. Vakantiehuisjes zijn over het algemeen slechts geschikt voor gebruik door maximaal zes personen, wat te weinig kan zijn als jij met je gezin en partners er even tussenuit wilt gaan. Maar een groepsverblijf is dan vaak weer te groot, omdat deze vaak ingericht zijn op schoolklassen of groepen studenten of sporters. Een geschikte groepsaccommodatie in Twente vinden voor zo’n tien tot twaalf personen kan dan ook best lastig zijn. Je wilt niet een te grote ruimte, die vaak ook nog eens karig is ingericht, maar tegelijkertijd is het natuurlijk ook niet leuk als jullie niet allemaal in dezelfde accommodatie kunnen verblijven. Huisjes huren die naast elkaar gelegen zijn is ook niet altijd mogelijk en ook is het wat het aantal stoelen betreft natuurlijk zo dat ze niet berekend zijn op meer mensen. Dat maakt die optie ook weer lastig. Een middelgrote groepsaccommodatie in Twente zou dan wel zo handig zijn.

Groepsaccommodatie Twente? Kies voor De Ziel!

Zoek je naar een dergelijke groepsaccommodatie in Twente, dan moet je absoluut Gastenboerderij De Ziel overwegen http://www.deziel.nl/. Dit is een oude boerderij die beschikt over vier prachtige kamers voor hun gasten. Er kunnen maximaal twaalf personen verblijven en alle ruimtes zijn gelijkvloers en drempelloos, om ze ook voor rolstoelgebruikers goed toegankelijk te maken. Kies je voor deze groepsaccommodatie te Twente, dan beschik je over comfortabel ingerichte kamers met heerlijke bedden, voor een uitstekende nachtrust. Iedere kamer heeft een eigen douche en toilet, waardoor je nooit in de rij hiervoor hoeft te staan. Daarnaast is er een gezamenlijke huiskamer, waar jullie met zijn allen kunnen zitten en waar je ‘s ochtends ook kunt genieten van een heerlijk ontbijt aan de lange eettafel. Laten jullie dit door de beheerders verzorgen, dan kun je rekenen op heerlijke streekproducten, waar een ieder van zal genieten! Het gebouw beschikt bovendien over een volledig ingerichte keuken, zodat jullie ook met elkaar kunnen koken. Als je een middelgrote groepsaccommodatie in Twente zoekt, dan is deze accommodatie dus zeker aan te raden!

Omgeving biedt voor ieder wat wils

Niet alleen het comfort van de gastenboerderij is een reden om hier naar toe te gaan, hoewel dat natuurlijk wel een belangrijk aspect, maar ook is het zo dat je uitstekend vanuit deze groepsaccommodatie Twente kunt gaan ontdekken. De accommodatie is gelegen vlak buiten Diepenheim en het biedt je de mogelijkheid om diverse leuke uitstapjes te maken. Zo kun je denken aan:

  • een bezoek aan een van de Hanzesteden: Zutphen of Deventer
  • wandelen of fietsen op de Sallandse Heuvelrug of in het Reggedal
  • leuke dorpen, zoals Vroomshoop, Oldenzaal, Geesteren en Haaksbergen
  • het bezoeken van kastelen en landgoederen in de directe omgeving

Er is dus voor ieder wat wils te doen in de omgeving van deze groepsaccommodatie in Twente. Liefhebbers van winkelen kunnen dat doen in de steden, natuurliefhebbers kunnen heerlijk gaan wandelen of fietsen en in de dorpjes is vaak ook genoeg te beleven op het gebied van cultuur. Bovendien zijn er diverse leuke culinaire gelegenheden in de buurt te vinden! En uiteraard is het ook mogelijk om gewoon te genieten van de rust bij de boerderij. Met een goed boek zul je hier zeker tot rust kunnen komen! Ook voor gezelschappen met kinderen leent deze groepsaccommodatie te Twente zich zeer goed, door bijvoorbeeld de trampoline die in de tuin aanwezig is. Gastenboerderij De Ziel is dus een uitstekende keus voor een groepsuitje!

Reageren is niet mogelijk