Handige verhuispakketten

Verhuizen is toch altijd weer een hele klus. Ik kan daar helemaal over meepraten, want slechts enkele weken geleden was het voor mij weer raak. Het is altijd weer spannend om een nieuw huisje in te trekken, maar mij zal je nooit horen zeggen dat ik het leuk vindt om al mijn spullen weer in te pakken en te moeten transporteren. Daar komt ook nog eens bij dat verhuismateriaal vaak heel erg duur is en dat je altijd meer dozen nodig hebt dan dat je in eerste instantie denkt. Tijdens mijn laatste verhuizing heb ik dit dan ook anders aangepakt! Een vriendin van mij was kort ervoor ook verhuisd en zij had een van de verhuispakketten van de Verhuisdozenstore.nl gekocht en hiermee had ze in een keer alles wat ze nodig had om haar spullen in te pakken. Dat moest ik natuurlijk ook hebben!

  • Small
  • Medium
  • Large

De verhuispakketten die ze verkopen bij de Verhuisdozenstore.nl komen in drie verschillende formaten en ze hebben allemaal een andere samenstelling. De small verhuispakketten hebben bijvoorbeeld dozen, een beschermhoes en andere inpakspullen. Wat dacht je bijvoorbeeld van tape om de dozen dicht te kunnen maken? Of noppenfolie om alles te kunnen beschermen.

Het advies voor de verhuispakketten

Als je slechts in een klein appartement woont, dan is de kans heel groot dat je een stuk minder spullen hebt dan een gezin in een grote villa. Ik woon zelf nog altijd alleen en het huisje waar ik uit vertrok was niet heel erg groot geweest. Toen ik de verhuispakketten aan het bekijken was, was het dan ook al snel duidelijk dat het small pakket voor mij waarschijnlijk de beste keuze zou zijn. Ik twijfelde toch wel een beetje of ik echt de juiste keuze maakte en dus heb ik contact opgenomen met de klantenservice van de Verhuisdozenstore.nl. Hier kreeg ik een hele vriendelijke medewerker aan de lijn die me uiteindelijk inderdaad aanraadde om voor het small pakket te gaan. Het enige waar ze over twijfelde was het aantal dozen, maar ze vertelde me meteen dat als ik voor 15.00 uur ’s middags mijn bestelling zou plaatsen ik het eigenlijk altijd de volgende dag in huis zou hebben. Mocht ik dus inderdaad te weinig dozen hebben dan zou ik deze heel makkelijk alsnog bij de Verhuisdozenstore.nl kunnen bestellen. Uiteindelijk had ik wel genoeg aan wat er in de small pakketten zit! Ik had zelfs nog noppenfolie en tape over en dat zal ik op een later moment vast nog wel eens goed kunnen gebruiken.

De makkelijkste verhuizing ooit

Met de verhuispakketten van de Verhuisdozenstore.nl maak je verhuizen echt een stuk makkelijker. Ik merkte al snel dat je toch wel heel erg veel tijd kwijt bent met het kopen van allerlei verhuismateriaal. Ik ben altijd iemand geweest die de spullen kocht wanneer ze ze nodig heeft. Dit betekende dat ik dus iedere keer naar de winkel moest voor losse spullen. Door in een keer het hele pakket dat ik nodig had online te bestellen, scheelde me dus heel erg veel tijd. Daarnaast is het natuurlijk sowieso fijn om niet de deur uit te hoeven voor de verhuispakketten. Ze worden gewoon bij je thuis bezorgd de dag nadat je je bestelling geplaatst hebt. Ik kan dan ook aan iedereen die binnenkort kan verhuizen zeker aanraden om een kijkje te nemen bij de verhuispakketten van de Verhuisdozenstore.nl. Het plaatsen van een bestelling is hier heel erg makkelijk en de scherpe prijzen zullen je heel erg meevallen. Dat was in ieder geval voor mij zeker van toepassing. Een echte aanrader dus!

Reageren is niet mogelijk