Hebt u de hulp nodig van een administratiekantoor? Bel met ons!

Als zelfstandig ondernemer zonder personeel hebt u het waarschijnlijk erg druk. U moet klanten werven, opdrachten verwerken en het nodige papierwerk invullen. Als dat laatste er een beetje bij inschiet omdat u er simpelweg geen tijd meer voor hebt, dan is het te overwegen om dit werk uit te besteden aan een administratiekantoor. In Woudenberg, Utrecht, vindt u ons administratiekantoor genaamd: Stuurman administratieve dienstverlening. Ook al vindt u ons nabij Zeist, dat wil nog niet zeggen dat we u elders in Nederland niet van dienst kunnen zijn. Onze boekhouder reist erg graag naar u af om alle administratie van u over te nemen. Het is geheel aan u om te bepalen bij welk werk u hulp nodig hebt. Wilt u bijvoorbeeld de orders van uw klanten sneller kunnen verwerken? Of hebt u juist hulp nodig bij het invullen van de jaarlijkse verplichte Belastingaangifte? Ook de aanvraag van toeslagen en vergunningen kunnen erg veel tijd in beslag nemen. Dit is dan ook werk dat het administratiekantoor graag van u overneemt. U houdt tijd over voor andere zaken zoals marketing, nieuwe technieken ontwikkelen voor uw diensten en producten en misschien kunt u op den duur mensen in dienst nemen. Mocht u zich door ontwikkelen tot een MKB, dan zult u ook in die hoedanigheid op de steun van ons administratiekantoor kunnen rekenen. Want ZZP en MKB administratie behoren tot onze specialiteiten. Kijk vooral eens op onze website om hier meer over te lezen: sadienstverlening.nl.

Dankzij het administratiekantoor houdt u zeeën van tijd over

Ons administratiekantoor richt zich dus met name op zelfstandigen zonder personeel, op kleine en op middelgrote bedrijven. Het is voor hen stressvol om continu de administratie bij te houden. Denk maar eens aan een winkel waar de manager continu achter de kassa staat of producten moet bijvullen. En dat geldt ook voor restaurants en cafés waar de leidinggevenden in de keuken moeten helpen of zelfs moeten bedienen. Het nadeel hiervan is het feit dat bijvoorbeeld planningen maar ook de salarisadministratie in de soep lopen. Met alle gevolgen van dien! Scheve gezichten onder uw personeel en dus een ongemotiveerde werkhouding zijn bekende resultaten. En dat kunt u hen nauwelijks kwaad nemen. Het is zaak om uit deze neerwaartse spiraal te komen en dat doet u door ons administratiekantoor aan te schieten. Want u kunt ons administratiekantoor zowel eenmalig als maandelijks dit werk voor u laten doen. Een aantal werkzaamheden die u van ons administratiekantoor mag verwachten zijn:

  • Het invullen van de belastingaangifte en het adviseren over alle belastingtechnische zaken.
  • het overnemen van uw salarisadministratie zodat iedereen op tijd en conform de gewerkte uren krijgt uitbetaald.
  • Voor scholen kunnen we ook administratief werk doen!

Het kan geen kwaad om uw papierwerk uit te besteden

Hopelijk kiest u voor ons administratiekantoor als u hulp nodig hebt omdat boekhouden niet echt aan u is besteed. Dat is niets om u voor te schamen, u hebt ongetwijfeld weer heel andere talenten die beter tot hun recht komen als u zich niet zoveel zorgen hoeft te maken over al die tabellen en papiertjes. Maar laat het niet in de soep lopen. U kunt het beste preventief te werk gaan, zeker als u van uzelf weet dat dit een zwakke plek binnen uw bedrijfsvoering is. Dus u kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. En aangezien u bepaalt welke werkzaamheden wij voor u doen en hoeveel tijd u ons wilt inhuren, houdt u het heft in eigen handen! Hebt u hier vragen, opmerkingen, ideeën of wensen over? Bel dan met ons tijdens kantooruren of stuur een e-mail.

Reageren is niet mogelijk