Heeft u uw legionellapreventie op orde?

Als manager van het operatiecentrum in een groot ziekenhuis, ben ik verantwoordelijk voor de schoonmaak. Dat houdt in dat ik er altijd voor moet zorgen dat de patiĆ«nten geen enkel risico lopen. Vandaar dat ik ook altijd op zoek ben naar mogelijkheden om onze service te optimaliseren. Onlangs hebben wij net op het juiste moment gemerkt dat onze legionellapreventie niet goed op orde was. Het was namelijk zo dat wij onze mensen wekelijks alle waterpunten lieten stromen, maar wij hadden daarbij niet goed in de gaten hoe lang wij dit moesten doen en wij hebben daardoor ook niet op de juiste manier gewerkt. Dan denk je dus dat je goed aan legionellapreventie doet, maar in de praktijk is dit dus niet het geval en dan ben je uiteindelijk toch in de aap gelogeerd. Wij hebben daarom meteen gekeken hoe wij de legionellapreventie konden verbeteren want als iets belangrijk is in ons ziekenhuis, dan is het de legionellapreventie wel. Wij werken namelijk met heel kwetsbare mensen en deze mensen wil je het beste gunnen. Bovendien kunnen wij het als ziekenhuis simpelweg niet maken om onze legionellapreventie niet op orde te hebben. Wij hebben daarom gekeken naar mogelijkheden om een bedrijf in te schakelen dat ons kon helpen met de legionellapreventie. Wij meenden namelijk dat wanneer wij iemand konden vragen voor de legionellapreventie, wij daar veel aan konden hebben. Deze mensen zouden ons dan kunnen adviseren over de mogelijkheden en dan zouden wij daar hopelijk veel aan kunnen hebben. Wij hebben daarom gekeken bij wie wij moesten zijn wanneer wij aan onze legionellapreventie wilden werken en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van biolab.nl konden gaan. Deze site werd door meerdere mensen aan ons aangeraden omdat de mensen van dit bedrijf dus heel goed zijn in legionellapreventie. Mocht u momenteel ook iemand zoeken die u kan helpen met de legionellapreventie, dan kunt u altijd even naar de site van biolab.nl gaan kijken. Deze site heeft alles wat u nodig heeft om te zorgen dat u niet met legionella in uw maag komt te zitten. 

Onze legionellapreventie is nu goed geregeld

Wij hebben onze legionellapreventie inmiddels goed geregeld want wij hebben de mensen van biolab.nl Heeft u uw legionellapreventie op orde?ingeschakeld om ons te helpen. Wij hebben nu een heel goed plan voor ons legionellapreventie en dat zorgt ervoor dat onze mensen zich niet druk hoeven te maken over de vraag of zij misschien legionella oplopen of niet. Wij zijn er zeker van dat wij geen risico’s lopen en dat alles dankzij de mensen van biolab.nl. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van biolab.nl, dan raad ik u aan om een keer naar hun site te gaan omdat:

  • U hier meer kunt lezen over hun diensten 
  • U hier kunt zien wat u kunt doen om legionella te voorkomen 
  • U hier de contactgegevens van dit bedrijf kunt vinden 

Ik hoop dat u iets aan mijn adviezen heeft gehad. Ik kan u dit bedrijf heel sterk aanbevelen want men staat altijd voor u klaar om u van dienst te zijn. 

Reageren is niet mogelijk