Inkoopschadeauto.nl staat dag en nacht paraat voor uw inkoopschade auto!

Het komt altijd op een onverwacht moment en op een vervelende plaats dat uw auto het niet meer doet. Soms helpt het om de Wegenwacht te bellen, maar soms heeft ook die geen oplossing. Zeker als het om een dure reparatie gaat bij een auto die dat niet meer waard is. Het is dan het beste uw auto te verkopen, dan brengt hij in ieder geval nog iets op! Ook bij grote schade door een aanrijding is dat vaak de beste oplossing, omdat reparatie van een niet all-risk verzekerde oudere auto meestal niet loont. Bij inkoopschadeauto.nl kunt u op ieder moment van de dag – zeven dagen per week, 24 uur per dag – terecht voor uw inkoopschade auto. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opkopen van alle merken schadeauto’s in heel Nederland. Het maakt dus niet uit waar uw auto stil is komen te staan, hij kan overal worden opgehaald. Een afspraak kan telefonisch, per email of via het contactformulier op de website gemaakt worden.

Inkoopschade auto gemakkelijk online.

U kunt telefonisch of via de website melden dat u uw kapotte auto wilt verkopen, maar het beste is dat via de email te doen en daar de nodige foto’s aan toe te voegen. Het bedrijf kan dan beoordelen wat de auto nog waard is en u dat per omgaande telefonisch melden. Bij akkoord over de prijs kan dan een afspraak gemaakt worden om de inkoopschade auto op te halen. Bij het ophalen van uw auto ontvangt u – als de schadeauto-expert constateert dat de door verstrekte informatie juist was – direct contant het afgesproken bedrag. Hij verstrekt u ook een vrijwaringsbewijs, waarmee u de autoverzekering stop kunt laten zetten door een kopie naar de verzekeringsmaatschappij te sturen. De rest regelt inkoopschadeauto.nl voor u: het afmelden van de auto bij de Rijksdienst voor het Wegverkeer en de Belastingdienst. Ongeacht waar u woont kunt u overal in het land, op de plaats waar u zelf wil, uw kapotte auto verkopen. U hoeft hem dus eerst niet naar uw huisadres te laten verslepen, wat onnodig geld kost. Wacht niet te lang om dit te regelen, want als een kapotte auto ergens heel lang staat, kan de gemeente hem weg laten slepen en dan krijgt u er geen geld meer voor. Sterker nog: u moet dan wegsleepkosten betalen. Met de schade-expert regelt u ter plaatse de eigendomsoverdracht voor de tevoren overeengekomen prijs voor uw inkoopschade auto. Alleen als de auto 10 jaar of jonger is bepaalt de expert ter plekke de prijs. Als u daarmee akkoord gaat wordt de kapotte auto direct meegenomen.

Auto wegslepen.

Als uw auto het niet meer doet of beschadigd is kunt u gemakkelijk met inkoopschade auto snel een afspraak maken om hem tegen betaling van een goede prijs weg te laten slepen. Op de met u afgesproken dag en tijdstip komt de autoschade-expert met een auto-ambulance uw inkoopschade auto ophalen. Na het afrekenen en de afwikkeling van de administratie wordt de auto op de ambulance gereden of er met een lier opgetrokken en kunt u definitief afscheid nemen van de auto, waarmee u waarschijnlijk jarenlang heel veel beleefd heeft. Als u uw inkoopschade auto wilt verkopen kunt u dus gemakkelijk en snel met inkoopschade auto een afspraak maken om dat te regelen. U kunt niet alleen uw auto met schade verkopen, maar ook:

  • een auto met mankementen verkopen
  • een auto met een kapotte distributieriem verkopen
  • een gebruikte auto verkopen

Bij dit bedrijf wordt u altijd naar volle tevredenheid geholpen!

Reageren is niet mogelijk