Jouw bedrijfsauto verkopen

Heb je een eigen onderneming? Dan is de kans groot dat je ook beschikt over een bedrijfswagen. En dat je op een gegeven moment te maken krijgt met het de problematiek rondom een bedrijfsauto verkopen. Waarom zou jij nu je wagen willen verkopen? Daar kunnen verschillende redenen voor zijn. In de eerste plaats kan het natuurlijk gewoon zo zijn dat je aan een nieuwe auto toe bent, eens in de zoveel jaar wil je deze immers gewoon vervangen. Daarnaast kan het ook zo zijn dat je jouw bedrijfsauto verkopen wilt omdat deze niet meer door de keuring komt. Uiteraard is dit probleem vaak ook wel op te lossen met reparaties, maar dat kost dan weer zoveel geld dat het financieel eigenlijk niet interessant is. Ook kan het zo zijn dat je een ongeluk hebt gehad en dat de beschadigingen aan de wagen eigenlijk te groot zijn om nog te herstellen. En tot slot is het natuurlijk ook nog mogelijk dat je gaat stoppen met je bedrijf. Je wilt misschien gewoon helemaal stoppen met werken of je wilt iets helemaal anders gaan doen. Ook dan is het moment daar dat je bedrijfsauto verkopen noodzakelijk wordt.

Bedrijfsauto verkopen op eenvoudige manier

Er kunnen dus verschillende redenen zijn waarom jij je bedrijfsauto verkopen wilt:

  • je wagenpark is aan vervanging toe
  • je hebt een ongeluk gehad en de beschadigingen zijn niet te repareren
  • je bedrijfswagen komt niet meer door de keuring
  • je wilt stoppen met je onderneming

Wat de reden ook is waarom jij je bedrijfsauto verkopen wilt, feit is dat dit vaak geen gemakkelijke klus is. Bedrijfswagens zijn vaak voorzien van reclame-uitingen en dat maakt ze minder goed verkoopbaar. Soms is de reclame aangebracht met stickers en kunnen deze nog wel weer verwijderd worden, maar je blijft het eigenlijk toch altijd zien dat ze er op gezeten hebben. Ook kunnen ze natuurlijk gewoon voorzien worden van een nieuwe laag lak, maar daardoor lopen de kosten weer op, wat voor veel mensen de aankoop van jouw auto al niet meer interessant maakt. Hoe raak jij dan toch je bedrijfsauto’s kwijt? Veel garages zullen ze niet over willen nemen en via de particuliere verkoop zal het vaak ook heel erg lastig gaan. Wat voor opties heb je dan nog? Je kunt er dan voor kiezen om gebruik te maken van de diensten van Bedrijfsautoverkopen.org, dan kun je er zeker van zijn dat jij snel van je voertuig af bent en dat alles goed geregeld wordt.

Laat alles regelen

Een groot pluspunt van via hen je bedrijfsauto verkopen, is dat echt alles voor je geregeld wordt. Het enige wat jij eigenlijk zelf hoeft te doen, is contact met hen opnemen en overeenstemming bereiken over een prijs. Je kunt hen hiervoor eenvoudig bellen en aan hen doorgeven om wat voor merk en model het gaat, wat het bouwjaar is en wat de eventuele mankementen zijn. Zij bepalen dan een prijs en als jij hiermee akkoord gaat, dan komt hun ophaalservice de wagen bij jou ophalen. Zo gaat je bedrijfsauto verkopen dus echt heel eenvoudig! De chauffeur van de ophaalservice neemt bovendien meteen het afgesproken bedrag mee, zodat je hier direct over kunt beschikken, en ook ontvang je van de chauffeur het vrijwaringsbewijs voor je verzekering. Daarnaast regelen zij ook nog eens dat de auto afgemeld wordt voor de wegenbelasting, dus ook daar heb je zelf al geen omkijken meer naar. Het mag dus duidelijk zijn, wil jij je bedrijfsauto verkopen, dan is het echt een aanrader om naar Bedrijfsautoverkopen.org te gaan. Je krijgt dan een leuke vergoeding, je hoeft zelf niets te regelen en je bent snel van de wagen af! Lees meer…

Reageren is niet mogelijk