Kies een geschikte makelaar via huis verkopen offertes

Soms komt er een moment dat je met het idee loopt om je huis in de verkoop te doen. Gewoon, omdat je iets anders op het oog hebt of omdat je kleiner wilt gaan wonen. Of omdat je op zoekt bent naar meer ruimte, een grotere tuin of een plekje buitenaf of juist in het centrum. Bij mij en mijn gezin kwam dat moment nu zo’n 9 maanden geleden, toen mijn vriend en ik gingen kijken bij een huis, 1 straat verderop, dat net te koop stond. Een huis met meer uitstraling, oude elementen, een ruime tuin en een oprit geschikt voor wel 4 auto’s! In vergelijking met ons toenmalige huis, waar ik overigens zeer aan gehecht was, best een flinke vooruitgang. En toen begon het. We kregen er gevoel bij en zagen de mogelijkheden. Dat deed ons besluiten om ons eigen huis in de verkoop te doen. Maar ja, via welke makelaar? Via huis verkopen offertes krijg je de mogelijkheid om op basis van je postcode 4 vrijblijvende en gratis offertes te krijgen van makelaars uit de regio. Eenvoudig en snel en zonder verplichtingen.

De voordelen van huis verkopen offertes

  • 4 offertes van makelaars uit de regio
  • Vrijblijvend en zonder verplichtingen of kosten
  • Inzicht in kosten
  • Inzicht in mogelijkheden

Wat ik zelf een enorm groot voordeel vind is dat ik zelf alleen mijn wensen maar door hoef te geven en mijn postcode. Dan even wachten waarna ik de keuze heb uit 4 offertes. Ga ik voor degene met de beste prijs of degene die me het meest aanspreekt? Omdat deze partij zichzelf echt goed verkoopt en mij het vertrouwen geeft om mijn woning snel te kunnen verkopen voor een interessante prijs? Juist het prijsgedeelte verschilt soms enorm per makelaar, dus fijn om dat op basis van deze offertes via huis verkopen offertes te kunnen vergelijken.

Huis verkopen offertes heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan

Huis verkopen offertes levert kwaliteit. Omdat ze willen dat klanten in een keer de juiste offertes krijgen zonder gedoe. En zonder moeilijke ingewikkelde websites of onduidelijke kleine lettertjes waardoor je voor vervelende verrassingen komt te staan.  Maar ook voor de deelnemende makelaars die een complete en duidelijke aanvraag krijgen, zodat ze ook een goede offerte uit kunnen brengen. Passend bij de wensen van de klant en voorzien van alle benodigde informatie die de klant nodig heeft van huis verkopen offertes. Deelnemende verkoopmakelaars kunnen gratis aanvragen van zoekende woningeigenaren ontvangen via huis verkopen offertes. Daarbij kunnen ze ook aangeven hoe groot hun werkgebied is en of ze bepaalde specialisaties hebben die voor die ene klant interessant kunnen zijn. Er zijn geen abonnements- of aanvraagkosten. De verkoopmakelaar betaalt pas op het moment dat de makelaar de woning na toestemming van de klant in de verkoop mag doen. Op dat moment betaalt de makelaar een vaste commissie aan huis verkopen offertes. Dit is slechts 199,- excl. btw per huis dat de makelaar in de verkoop zet. Voor de makelaar dus een vrij eenvoudige manier om een nieuwe klant binnen te halen en daarvoor de verkoop te mogen doen. Om je als verkoopmakelaar aan te sluiten hoef je je enkel aan te melden. Dat doe je door je bedrijfsgegevens in te vullen en je werkgebied. Daarna krijgt de verkoopmakelaar automatisch aanvragen van woningbezitters die hun huis willen gaan verkopen. En die zich via huis verkopen offertes hebben aangemeld. Ben je dus net als mij, op zoek naar een bedrijf dat eenvoudig en snel offertes kan sturen van deelnemende verkoopmakelaars in jouw omgeving? Dan ben je bij huis verkopen offertes aan het juiste adres. Lees meer…

Reageren is niet mogelijk