Kies voor Schoonpand voor schoonmaak na brand

Je hebt allerlei verschillende soorten van schoonmaakklusjes. Als je thuis aan het afwassen bent, dan kun je dat prima regelen met wat afwasmiddel. Maar als je verf wilt verwijderen, dan moet je vaak met terpentine aan de slag. Als je schimmel in de douche hebt, dan kun je wel gewoon allesreiniger gebruiken, maar het zal dan wel veel tijd kosten om alles goed schoon te poetsen. Beter is het dus om gewoon schimmelvreter te gebruiken. Dit spuit je op de schimmel, je wacht een paar minuten, en daarna spoel je de wand eenvoudig schoon. Zo is er voor elke klus wel een geschikt middel te vinden. Als je te maken hebt met brandschade, dan lijken de zaken vaak erger dan ze zijn. De beschadigingen zijn daadwerkelijk erg vervelend, want brand kan ook lekkage veroorzaken en er kan ook van alles kapot gaan. Maar je hebt bijvoorbeeld ook roet en zwartgeblakerde muren. Dit lijkt in de regel heel erg, maar met de juiste schoonmaak blijkt vaak dat het een slag meevalt. Natuurlijk kun je brandschade niet zo maar even wegpoetsen, maar toch kun je een hoop van de gevolgen van brand verhelpen via een professioneel schoonmaakbedrijf. Voor schoonmaak na brand kun je terecht bij Schoonpand. Schoonpand is een zeer professioneel schoonmaakbedrijf waar je terecht kunt voor allerlei soorten schoonmaakwerkzaamheden. Je kunt dit bedrijf dus ook inschakelen voor werkzaamheden zoals schoonmaak na brand. Schoonmaak na brand is een speciale schoonmaakklus. Je kunt dus ook niet zelf even met een sopje de boel gaan schoonmaken. Tevens heb je in de winkel niet een bus met schoonmaakmiddel speciaal voor de schoonmaak na brand. Toch is het belangrijk dat je alles goed schoonmaakt, want daarna kun je pas goed zien wat de daadwerkelijke schade is en wat er vergoed moet worden. Vóór de schoonmaak is alles immers bedolven onder een laag roet. Daarnaast stinken bepaalde meubels en het kan ook zo zijn dat de rook in de kledingkasten is binnengedrongen. Schoonmaak na brand vereist dus de nodige expertise op het gebied van schoonmaakwerkzaamheden en daar horen dus ook de juiste materialen bij. Daarom kun je het beste een beroep doen op Schoonpand. Want Schoonpand is een schoonmaakbedrijf met:

  • Enthousiaste medewerkers
  • Goed opgeleide medewerkers
  • Specialisten
  • Schoonmaak na brand expertise

De werkzaamheden bij een schoonmaak na brand

Zoals gezegd moet er van alles worden schoongemaakt als je te maken hebt gehad met een brand. Pas dan kun je de balans opmaken en weet je precies wat er zoal gerepareerd of vervangen moet worden. Een schade-expert kan na een grondige reiniging immers heel snel zien wat er vergoed moet worden. Sommige meubelen blijven na grondige schoonmaakpogingen toch naar rook ruiken. Andere meubels zijn wellicht blijvend verkleurd en natuurlijk kan het zo zijn dat de objecten in het huis door hitte of vuur totaal zijn verwoest. Juist omdat je te maken hebt met verschillende objecten die schoongemaakt moeten worden, kun je eigen niet zonder schoonmaakspecialisten. Denk aan een oude antieke klok of dure schilderijen. Deze moeten met zorg worden schoongemaakt en dat is dan ook een goed reden om Schoonpand in te huren voor de schoonmaak na brand.

Contact met Schoonpand

Mocht je te maken hebben met brandschade of wil je gewoon een schoonmaakbedrijf inhuren voor reguliere schoonmaakwerkzaamheden, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met Schoonpand. Op de website van schoonpand.nl vind je alle benodigde contactgegevens. Je kunt bijvoorbeeld bellen, maar je vindt op de website ook een e-mailadres. Je kunt dus ook altijd even een mailtje sturen.

Reageren is niet mogelijk