Kom een keer langs bij ons Grand cafe in Amersfoort!

Wanneer u een keertje lekker de boel de boel wilt laten, bent u altijd van harte welkom in ons Grand cafe in Amersfoort. Wij zorgen er graag voor dat u in een ontspannen sfeer terechtkomt waar u heerlijk kunt genieten van een lekker drankje. Wij hebben een prachtig Grand cafe in Amersfoort en daar serveren wij alles wat u maar nodig heeft om weer even lekker bij te tanken. Wij nodigen u van harte uit om een keer bij ons langs te komen wanneer u in de buurt bent. Onze mensen staan voor u klaar om u te verwelkomen en wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer zouden mogen ontvangen in ons Grand cafe in Amersfoort. Wij zorgen dat u een mooie avond heeft. Het maakt niet uit met hoeveel mensen u wilt komen, wij hebben namelijk de mogelijkheid om groepen tot maar liefst 130 mensen te ontvangen. Mocht u daarom graag een keer willen weten wat wij allemaal aan mogelijkheden bieden wanneer u bijvoorbeeld graag een feest zou willen geven, dan kunt u bij ons altijd een keer op de site komen kijken naar de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben. Wij doen er namelijk graag alles aan om u zo goed mogelijk te ontvangen in ons Grand cafe in Amersfoort. Dat betekent dat wij de lekkerste bieren op tap hebben staan en dat wij u ook leuke spelletjes kunnen aanbieden wanneer u graag even tot ontspanning wilt komen. Uiteraard liggen ook verscheidene dagbladen op onze tafels zodat u ook gewoon even naar ons Grand cafe in Amersfoort kunt komen om het nieuws te lezen. Mocht u daarom graag een keer bij ons binnen willen lopen, kom dan vandaag nog even naar onze site om te zien waar u ons kunt vinden. Het adres van onze site is Cafe-Amersfoort.nl.

Iedereen is van harte welkom in ons Grand cafe in Amersfoort

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich op zijn of haar gemak voelt in ons Grand cafe in Amersfoort. Vandaar dat wij ons best doen om een goede sfeer te creƫren en te behouden. Mocht u daarom graag een keer bij ons langs willen komen, dan bent u altijd van harte welkom. Wij zullen u niet beoordelen op basis van uw afkomst, religie, geaardheid of persoonlijkheid. Wij zijn er om u een mooie avond te bezorgen en wij hopen daarom dat u een keer bij ons langs wilt komen in ons mooie Grand cafe in Amersfoort. Wij hebben een prachtig pand in deze stad op een nog veel mooiere locatie. Wij hopen daarom dat u een keer een pilsje wilt komen drinken in ons Grand cafe in Amersfoort of dat u een keer een heerlijk kopje verse koffie wilt komen nuttigen. Wij zorgen er graag voor dat wij u goed van dienst zijn. Wij heten u daarom van harte welkom in ons Grand cafe in Amersfoort. Wij zijn al heel vaak het toneel geweest van een mooi feest en wij hopen dat wij u en uw vrienden en / of familie ook een keer bij ons zouden mogen ontvangen.

Ook voor feesten kunt u bij ons terecht

Wanneer u bij ons een groot feest wilt geven, is dit ook heel goed mogelijk. Wij bieden u:

  • de mogelijkheid voor een feest tot maar liefst 130 personen
  • de mogelijkheid om drank tegen een speciale prijs in te kopen
  • bij veel aanwezigen gratis hapjes

Wij hopen u snel een keer in ons cafe te mogen verwelkomen. Wij bieden u een heerlijke plaats om lekker te genieten met vrienden en of familie.

Reageren is niet mogelijk