Koop een kostuum op maat

Toen ik onlangs voor mijn eigen bruiloft op zoek was naar een kostuum op maat, werd ik er door een vriend op geattendeerd dat erin Den Haag een goede kleermaker zit. Savile Row & Co (savilerowandco.com). Ik heb een kostuum op maat laten maken. Een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt heb!

  • Niet alleen kon mijn vrouw communiceren met de kleermakers om de details in de juiste kleuren te laten vervaardigen.
  • Daarnaast was het ook nog eens een kostuum op maat, dat precies dat was. Het was zo perfect op mijn maten gemaakt, dat ik de helft van de tijd niet eens door had dat ik een kostuum aan had. En dat terwijl de meeste kostuums na verloop van tijd niet meer lekker zitten.

Een kostuum op maat laten maken kan dus maar zo je beste keuze ooit zijn. Ik weet wel dat het voor mijn huwelijksdag zeker mijn beste keuze is geweest. De meeste mensen denken dat het goud geld kost om een kostuum op maat te laten maken. Maar niets is minder waar, uiteraard is het afhankelijk van de eisen die je hebt en in hoeverre je het met de hand laat doen. Als je het kostuum geheel handmatig laat maken, wel dan komt er wel een klein kostenplaatje in beeld ja. Als je het deels of geheel machinaal laat maken wel dan vallen die kosten nog wel mee. Gelukkig is mijn vrouw ook niet van het kapitalen uitgeven aan een jurk die ze een dag aan zou hebben. Alles bij elkaar zijn de kosten van haar jurk en mijn kostuum op maat vrijwel identiek geweest. Wie van ons er dan een dure outfit aan had op de bruiloft? Wel dat laten we graag in het midden. Wellicht waren we beide wel voordelig uit.

Een kostuum op maat laten maken

Wanneer je binnenkort gaat trouwen is het wellicht wel een van de beste keuzes die je kunt maken, een kostuum op maat laten maken. Zeker op je bruiloft is het belangrijk dat je je gemakkelijk rond kunt bewegen en eigenlijk op den duur niet meer zal bemerken dat je een kostuum draagt. Het moet zo voelen alsof je in een pyjama rondloopt zou je kunnen stellen. Wel zorgen dat je schoenen ook lekker zitten anders ben je alsnog de hele dag zoet. En waar de bruid zonder al te veel problemen gemakkelijk kan wisselen van schoenen of zelfs outfit, is het voor de bruidegom niet zo gewoonlijk. Dus zorg dat je kleding aan hebt die lekker zit, en waar je je de hele dag comfortabel in zal voelen. Een kostuum op maat zal hier zeker aan bijdragen, voordelen? De perfecte pasvorm, comfort en een zelfverzekerd uiterlijk. Wat wil je nog meer op je eigen huwelijksdag?

Kleding maakt de man

We leven in een tijd waar ook steeds meer mannen aandacht krijgen voor hoe ze eruitzien. Het gaat er zelfs om hoe gelikt je eruit kunt zien. Uiterlijk is van groot belang in een maatschappij waar alles snel gaat, en je snel mee moet kunnen gaan met je tijd. Wanneer je er goed en verzorgd uitziet heb je de helft al gewonnen. Zorg dat je er goed verzorgd uitziet, en mensen zullen niet verder kijken. Je ziet er betrouwbaarder uit als je goed verzorgd bent, en wie een goed passend kostuum draagt ziet er al snel uit als een betrouwbaar en goed verzorgd persoon. Of het nu je bruiloft is, of gewoon weer een dag op kantoor. Wie aandacht aan zijn uiterlijk besteed, zal de aandacht terugkrijgen.

Reageren is niet mogelijk