Lees klantervaringen op 123klantervaringen.nl en ontdek de betrouwbaarheid van winkels

Door de opkomst van de webwinkels heb je als consument steeds minder zicht op de winkeliers. Je weet nooit echt goed wie er nu schuilgaan achter een bepaalde webwinkel. Je bestelt een product en dat eindigt op den duur, als alles goed gaat, op jouw deurmat. Maar waar het vandaan komt, wat er in de tussentijd mee is gebeurd en wat de kwaliteit is, dat ontdek je pas later of helemaal niet. Soms weet je wel wat je kunt verwachten, omdat een winkel bekend is en al vele jaren bestaat. Je hebt er dan zelf waarschijnlijk ook wel ervaring mee en dus heb je een vrij goed idee wat je zoal kunt verwachten. Maar je hebt ook webwinkels waar je nog nooit van hebt gehoord. Dan wil je er natuurlijk niet zomaar blind instappen. Je wilt van te voren graag weten waar je aan toe bent. Dat kan door de klantervaringen er op na te lezen. Dit zijn de ervaringen van klanten die jouw zijn voorgegaan. Als deze klantervaringen positief zijn, dan kun je met vertrouwen iets bestellen bij de desbetreffende webwinkel. Mocht dat echter niet zo zijn, dan kun je beter even verder kijken. Soms kom je webwinkel tegen met 1 ster en alleen maar slechte klantervaringen. In dat geval is de kans groot dat er sprake is van oplichting. Met drie of vier sterren zit het vaak wel goed, maar zijn er af en toe wel problemen. Je kunt de specifieke klantervaringen er dan op na lezen, zodat je weet wat er in de regel misgaat. Het kan gaan om de bezorging, maar het kan ook gaan om de producten zelf. Op basis van die klantervaringen kun je dan beslissen of je al dan niet iets wilt bestellen. Reviews die alleen maar positief zijn en waar je gemiddeld op 5 sterren uitkomt, dien je ook met een flinke korrel zout te nemen. Zelden is iets alleen maar positief en als de klantervaringen niets dan lof hebben te melden, dan is dat verdacht. Op de website van 123klantervaringen.nl kun je terecht voor het lezen en zelf schrijven van klantervaringen. Dus als je je medemens wilt helpen, dan kun je altijd een bijdrage leveren door een review te schrijven. Als je bijvoorbeeld ergens hebt besteld en je krijgt het bestelde artikel niet of de service is niet in orde, dan is het goed om dat te melden via een site als 123klantervaringen.nl. Je kunt dan in ieder geval anderen waarschuwen en met een beetje geluk verdwijnt de webwinkel. Winkels die het juist heel goed doen mogen best in het zonnetje worden gezet, want het is belangrijk dat die goede winkels juist blijven bestaan. Als dit soort winkels overladen worden met positieve klantwaarderingen, dan is de kans groot dat de zaken ook steeds beter gaan.

Kijk op 123klantervaringen.nl voor het lezen van de vele klantervaringen

Er zijn genoeg webwinkels en er komen elke dag weer nieuwe bij. Zodra je dus wilt weten hoe betrouwbaar een winkel is, dan kun je deze desbetreffende winkel via de site opzoeken. 

De winkels die je via 123klantervaringen.nl kunt vinden

Je kunt via de siste van 123klantervaringen.nl veel verschillende winkels vinden waar men reviews voor heeft geschreven. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Bol.com
  • Amazone
  • Viking

Reageren is niet mogelijk