Lekker genieten in een borrelcafé in Rotterdam

Lekker genieten met uw collega’s en/of vrienden na een week van hard werken en studeren doet u natuurlijk in ons borrelcafé in Rotterdam. Het was voorheen het bekende borrelcafé in Rotterdam aan de Oude Binnenweg maar we zijn sinds kort verhuisd naar de Meent. Kijk maar even op cafehetnieuwelinssen.nl en vergeet niet om de site te bookmarken zodat u geregeld een kijkje kunt nemen. We zullen in de zeer nabije toekomst nog veel meer op de site prijs gaan geven. U kunt denken aan:

  • Onze openingstijden,
  • Onze menukaart die we op dit moment naarstig aan het samenstellen zijn,
  • En de diensten die we in de toekomst willen gaan aanbieden in dit rustiek ingerichte borrelcafé in Rotterdam.

Wellicht kunt u het borrelcafé in Rotterdam een keer gaan afhuren als u bijvoorbeeld een bijzondere mijlpaal te vieren hebt. Dan hebt u natuurlijk liever de kroeg voor u en uw groep alleen. Vraag gerust naar de beschikbare data zodat u uw verjaardag, vrijgezellenfeest of examenfeest kunt komen vieren. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is kunt u natuurlijk ook een afsluiting van een personeelsfeest komen houden. De hele dag de hort op geweest in het altijd gezellige Rotterdam? Sluit dan de dag spetterend af met een feest in ons borrelcafé in Rotterdam. Vraag vandaag nog naar de voorwaarden zodat de voorpret alvast kan beginnen. We denken overigens graag even met u mee naar de mogelijkheden dus vraag onze medewerkers gerust het hemd van het lijf.

Een borrelcafé in Rotterdam dat u tevens kunt afhuren

Zoekt u rust om even bij te kletsen met een goede vriendin? Of komt u liever wat later op de avond zodat u in dit borrelcafé in Rotterdam gezellig rond een tafel kunt borrelen? Geniet van de speciaal biertjes en de nootjes die u er natuurlijk bij krijgt en bestel gerust wat lekkere snackjes van de kaart. Voor de bedrijfsborrel op de vrijdagmiddag dan wel avond halen we graag de barbecue van stal zodat u er echt een knalfuif van kunt maken. Bent u gek op darten? Dan bent u vast en zeker niet weg te slaan van de Masters. Uiteraard zenden we die wedstrijden uit in dit borrelcafé in Rotterdam. Maar dit is nog niet alles! Want als u wat talent hebt dan kunt u zich aansluiten bij onze teams. Neem het op tegen de teams van andere cafés en verbeter op andere avonden uw vaardigheden in ons borrelcafé in Rotterdam. Dit borrelcafé in Rotterdam is in handen van oud linksback van Feijenoord dus u begrijpt dat de wedstrijden van de landskampioen live te volgen zijn in het café, op groot scherm! Iedere voetballiefhebber is overigens van harte welkom. Wij kunnen heus wel tegen ons verlies ook al hopen we natuurlijk dat Feijenoord ook dit jaar lanskampioen gaat worden.

Meer weten? Kijk dan op de site en neem vlug contact op

In dit borrelcafé in Rotterdam is er voor ieder wat wils te vinden. Kom langs voor een vluchtig drankje voordat u gaat stappen en dansen of geniet van onze speciale sportavonden. Leer hier darten of zie uw favoriete voetbalclub op groot scherm. Even een broodje eten voor onderweg? Wij zijn ook overdag geopend. En u kunt het café aldus afhuren voor ieder type feest. We maken er altijd wel weer iets gezelligs van dus houdt de site in de gaten en neem gerust even contact met ons op. U kunt uiteraard even langslopen bij café Het Nieuwe Linssen maar u kunt ook van te voren even bellen of een e-mail sturen. We hopen u in ieder geval snel te zien!

Reageren is niet mogelijk