Maak een object uniek door er een fotocadeau van te maken

Een broodtrommel, een kussen, een tegeltje, het zijn stuk voor stuk dingen die vrij weinig om het lijf hebben. Maar als je een foto toevoegt en er op die manier een fotocadeau van maakt, dan wordt het object opeens heel anders. Door de foto krijgt het object betekenis en als het een foto betreft die relevant is voor een bepaald persoon, denk aan de ontvanger van het fotocadeau, dan krijgt het object ook nog eens een persoonlijke betekenis. Als je naar je werk gaat en je opent tijdens de lunch je broodtrommel, dan zal die daad geen speciale gevoelens bij je oproepen. Maar als het deksel is versierd met een persoonlijke betekenisvolle foto, dan zal je elke keer tijdens de lunch een prettig gevoel ervaren. Dit kan een gevoel van dankbaarheid zijn of wellicht triggert de foto een herinnering waardoor een gevoel van nostalgie je overvalt. Natuurlijk zal dit gevoel niet elke keer dezelfde intensiteit bevatten, maar je zult wel altijd met een vage glimlach op je gezicht de broodtrommel openen. Het is in ieder geval een stuk leuker om een dergelijke broodtrommel te openen, dan een normale witte broodtrommel. Om deze reden is een fotocadeau altijd een goed idee, want je kunt normale neutrale objecten via een foto heel gemakkelijk persoonlijk maken. Het gaat hierbij niet alleen om broodtrommels natuurlijk. Je kunt in principe van heel veel objecten een fotocadeau maken. Hierbij kun je denken aan objecten zoals:

  • Agenda’s
  • Autovlaggen
  • Clipboards
  • Dienbladen
  • Klokken
  • Kussens

Mocht je dus op zoek zijn naar een leuk en attent cadeautje, bijvoorbeeld voor de aankomende feestdagen, dan is een fotocadeau natuurlijk perfect. Vaak heb je voor dit soort gelegenheden een beperkt budget, dus je kunt niet indruk maken met het cadeau zelf. Maar je kunt wel heel goed indruk maken via een leuk gebaar. Door iets persoonlijks te geven en door te laten zien dat je aandacht hebt besteed aan het maken van een leuk cadeau, kun je de persoon in kwestie toch heel blij maken. Maar je kunt uiteraard niet zelf aan de slag gaan met een fotocadeau. Je kunt zelf wel een foto plakken op een broodtrommel, maar het is veel mooier als de foto op het deksel wordt gedrukt. Daar heb je echter een professional voor nodig. Als je een mooi fotocadeau wilt kopen, dan kun je deze bestellen en laten maken via prachtigkado.nl.

Het ideale fotocadeau bestel je via prachtigkado.nl

Als je op zoek bent naar een mooi cadeau, dan kun je kiezen voor een fotocadeau van prachtigkado.nl. Via deze site kun je zelf een object uitzoeken en vervolgens kun je hier een persoonlijke foto aan toevoegen. Als je een goede vriend bijvoorbeeld een cadeautje wilt geven, dan kun je een foto van jullie samen toevoegen aan één van de vele artikelen die je kunt bestellen via prachtigkado.nl. Je kunt de foto zelf uploaden en vervolgens wordt deze op het object gedrukt. Daarna krijg je een voorbeeld te zien en als je tevreden bent, dan kun je groen licht geven. Dan wordt je fotocadeau dus echt gemaakt en vervolgens wordt deze natuurlijk netjes naar je adres verzonden.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met prachtigkado.nl

Mocht je graag willen weten hoe alles in zijn werk gaat of welke foto’s je wel en niet kunt gebruiken, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een medewerker van PrachtigKado. Ook wanneer je vraag hebt over de verzending of als je een andere administratieve vraag hebt, dan kun je uiteraard ook contact opnemen.

Reageren is niet mogelijk